- Torres var strålende på trening fredag

Torres var strålende på trening fredag, og Benítez mente spissen var god for 15-20 minutter mot City. Kampen om fjerde hardnet til. David N'Gog kunne ikke spille på grunn av en ankelskade.

David N'Gog sto over mot Manchester City grunnet en ankelskade. Rafael Benítez bestemte seg for å ta med Fernando Torres i troppen først etter fredagens treningsøkt. Liverpools nummer 9 hadde vært ute med en kneskade siden FA-cupomkampen mot Reading 13.januar.
- Fernando trente på fredag, og han var virkelig god. Jeg kan fortelle at han trente meget bra. Vi tenkte at siden Torres var så lysende på trening kunne vi sette ham inn de siste 20-25 minuttene.

- Men allerede så sent som fredag morgen, før trening, trodde jeg ikke det fantes en sjanse å ha ham på benken.

- Men vi hadde også et problem med David Ngog, som hadde fått vridd ankelen sin, og vi kunne ikke bruke ham.

- Vi så Torres på treningsøkten, og han var meget god og skarp, og det er noe positivt for meg å ta med meg videre fra i dag.

Benítez var meget frustrert over at Liverpool ikke klarte å score et vinnermål på City of Manchester Stadium.
- Det er frustrerende at vi ikke kunne få vinnermålet. Det var en kamp ingen av lagene skapte klare sjanser.

- Jeg synes vi hadde mer ballinnehav enn City, men vi sviktet med den siste pasningen på den siste tredjedelen av banen. Det kunne ha vært forskjellen.

- Det var en vanskelig kamp, noe vi trodde det skulle bli, og vi må holde det gående frem til sesongslutt.

- Jeg er virkelig glad å ha Fernando og Yossi tilbake, og det er det store positive å ta med seg fra i dag. De har meget viktige spillere for oss tidligere. Forhåpentligvis kan de bli meget viktige oss i fremtiden. Begge kan utgjøre en forskjell i kampene.

Både Liverpool og Manchester City trengte egentlig alle tre poengene i kampen om 4.plassen.
- Det var ikke et godt resultat for noen av lagene. Vi begge ønsket å vinne, fortsetter Benítez.

Kampen om 4.plassen hardnet til etter helgens resultater. Tottenham vant 3-0 borte mot Wigan, og Liverpool falt dermed ned på 6.plass. Aston Villa tok en enkel hjemmeseier mot Burnley. Kun ett poeng skiller lagene fra 4. til 7.plass.
- Man må også tenke på Tottenham og Aston Villa, så kampen om fjerdeplassen står mellom fire lag. Det er viktig at vi forsøker å ta tre poeng i hver kamp vi spiller nå. Vi kan ikke bare holde øye med City. Tottenham er der, og det samme er Villa.

- Men jeg må ha troen. Hvis en manager ikke har selvtillit, er det vanskelig for spillerne.

Liverpool vil få en bot på £25000 av det engelske fotballforbundet etter å ha pådratt seg seks gule kort mot City.
- Jeg er overrasket over at vi fikk så mange gule kort, sier Benítez.