- Torres var utslitt

Rafael Benítez forklarer at Fernando Torres ble byttet ut fordi han var sliten. Spilleren fikk ispose på kneet. De røde trengte friske ben på banen. Benítez fornøyd med David Ngog.

Det kom som et stort sjokk da Rafael Benítez valgte å bytte ut Fernando Torres da Liverpool jaktet et vinnermål på stillingen 1-1 og med kun 20 minutter igjen. Også Gerrard og Torres virket å være noe uforstående til byttet. Like etter at Torres var gått av banen viste tv-bildene at spissen satt på innbytterbenken med en ispose på kneet.

- Han var utslitt. Han tok på litt is for å beskytte kneet sitt, men han var sliten, akkurat som de andre spillerne som spilte på torsdag, forklarte Benítez til pressen etter 1-1 borte mot Birmingham.

- Fernando visste at vi måtte vinne, og han visste at han var sliten. Alle spillerne ønsket å være på banen og utgjøre en forskjell, men dere kunne se Ngog, med friske ben, og også Babel utgjøre en forskjell i de siste få minuttene.

- Man må håndtere det, og jeg synes Ngog gjorde en veldig god jobb. Vi trengte friske ben, det var veldig klart.

- Det var et meget godt bytte fordi han jobbet veldig hardt og hadde noen få sjanser, så kanskje bevegelsen og energien hans gjorde ham friskere.

- Noen ganger ønsker kanskje spillere å spille 90 minutter, men vi trengte energien, og jeg synes Ngog var meget god.