- Tre viktige ligakamper

De tre kommende ligakampene, mot Wolverhampton, Bolton og Blackburn, vil ha mye på si for hvilket sjikt Liverpool vil befinne seg i resten av sesongen. Brasilianeren forventer et defensivt Wolves.

Fabio Aurelio mener de tre neste ligakampene kan være avgjørende for om Liverpool kan være med å kjempe blant de beste i Premier League denne sesongen. Kampene mot Wolverhampton og Bolton spilles på Anfield.
- Vi er på vei tilbake mot festningen Anfield har vært for Liverpool tidligere, sier Fabio Aurelio til Liverpoolfc.tv.

- Vi bør gjøre det bedre på bortebane, og det er vårt håp. Hvis vi får poeng på fremmed gress, kan situasjonen endre seg raskt. Etter min mening må vi bare ta én kamp av kampen og ta tre poeng.

- Det er vanskelig å forklare vår statistikk på bortebane, Vi har snakket om det, men vår tilnærming er mer eller mindre den samme. Vi synes vi burde ha vunnet de fleste av de kampene, men i løpet av 90 minutter har vi ikke spilt så godt som vi kan. Vi prøver å sørge for at vi forbedrer det.

- Det er vanskelig å sette langsiktige mål for øyeblikket. Situasjonen er slik at hver kamp er veldig viktig. Det er en veldig travel periode. Hvis vi kan vinne tre eller fire kamper, kan det utgjøre en stor forskjell på tabellen.

- Med en god rekke av resultater kan vi kjapt forandre vår plassering. Så det er det vi er ute etter å gjøre. Forhåpentligvis kan vi se på det igjen på begynnelsen av januar.

Liverpool møter bunnlaget Wolverhampton på onsdag.
- Slike lag forsvarer seg dypt og gjør det vanskelig for oss å skape sjanser. Vi har scoret mange mål hjemme, og det er positivt. Forhåpentligvis kan vi få et tidlig mål, og det vil hjelpe oss gjennom kampen, Det vil gi mer rom ettersom de må fremover. Forhåpentligvis vil det bli en slik type kamp, at vi kan score tidlig og få flere mål, akkurat slik vi har gjort nylig.