- Ufortjent tap

John McMahon synes hans mannskap var uheldige som tapte ”seriefinalen” i reservelagsserien, borte mot Manchester United i går kveld. Det blir nå vanskelig å passere United på tabellen.

McMahon velger likevel å fokusere på det positive etter gårsdagens 1-0 tap.

- Kampen sett under ett var bra, og spesielt i andre omgang synes jeg vi kontrollerte spillet i lange perioder, sier reservelagsmanageren til Liverpoolfc.tv.

- Det er litt bittert at vi ikke fikk med oss poeng fra denne kampen, da jeg følte vi var det beste laget. Men Gabriel Obertan må få kreditt for scoringen deres. Det var litt av et skudd, slik en kvalitetsspiller er i stand til å gjøre. Slike ting blir avgjørende i denne type kamper, legger han til.

- Vi ba guttene om å øke tempoet i annen omgang, og vi fortalte dem at de ikke måtte frykte United. Våre motstandere måtte virkelig kjempe for å holde på ledelsen mot slutten, og det er et godt tegn.

- Vi var foruten 6-7 spillere i forhold til det laget vi startet sesongen med. Flere er på utlån og noen var utilgjengelige til denne kampen av andre årsaker. Men de som spilte skal ha honnør for måten de fremstod på. De jobbet hardt.

- Jeg ga beskjed til guttene i garderoben etter kampslutt at de ikke måtte henge med hodet. Vi må se fremover, og ikke la det bli en vane å tape kamper. Å tape er ikke akseptabelt, så etter å ha tapt to kamper på rad må vi bli kvitt den uvanen ved å slå Burnley på fredag, avslutter McMahon.