- Unirea scorer ikke mange mål

Rafael Benitez tror ikke Unirea Urziceni vil makte å gjøre mange mål mot hans lag i kveld, selv om rumenerne er sterkere hjemme enn borte. Manageren gjentar at Torres ikke vil starte.

- Vi må ha tro på oss selv. Vi kunne ha scoret to eller tre mål i hjemmekampen i forrige uke, men klarte det ikke. Slikt skjer. Men å score ett er ikke dårlig. Unirea er normalt sterkere på hjemmebane, men de pleier ikke å score mange mål. De er ikke noe offensivt lag, slår Benitez fast til Liverpool Echo.

- Dersom de forsøker å legge press på oss - noe jeg tror de vil gjøre - vil det bety at vi får mer rom og kan være farligere på kontringer. Vi fikk ikke mye rom i forrige kamp. Vi hadde noen sjanser, men keeperen deres var virkelig god og gjorde noen utmerkede redninger. Når du ikke klarer å score mål i Europa, må du sørge for å holde tett bakover, konkluderer spanjolen.

- På Anfield var det opp til oss å angripe, men denne gangen kan vi kanskje gå til verket på en annen måte. Dersom de tar flere risker, vil vi score og gjøre det vanskelig for dem. Vi må fremstå som veldig sterke, holde tett bakover igjen og forsøke å score. De vant ligaen i Romania ved å være defensive, men i denne kampen må de angripe, noe som kan være bra for oss.

Benitez gjentar til Echo at det er uaktuelt å kjøre Fernando Torres inn i startoppstillingen i kveld. Spissen kan imidlertid få et nytt innhopp fra benken.

- For Torres handler det om kamptrening. Etter en skade trenger du tid til å samle tankene og bli trygg på at du er helt skadefri. Men man kunne se mot City at han ønsket å takle. Han klarte seg bra, og vil bli enda bedre.

- Man kunne se mot City at han var rusten, men Fernando vet dette godt selv. Det er bedre å kjøre ham inn på laget igjen litt om senn. Nå kan han bare fortsette å jobbe hardt.