- Vanskelig kamp for unggutter

Liverpool har gått målløse av banen i preseason-kampene. Roy Hodgson mener det er for mye for langt at akademispillere skulle kunne prestere godt mot erfarne Bundesligaspillere.

Liverpool maktet ikke å score i treningskampene under pre-season. Fernando Torres og Dirk Kuyt har ikke vært tilgjenglige, mens David N’Gog ble hvilt mot Borussia Mönchengladbach. I går fikk 18-årige Lauri Dalla Valle oppgaven helt fremme.
- Jeg synes begge lags pasningsspill var bra på midtbanen og i forsvar. Jeg var imponert over styrken til de to Borussia-midtstopperne. De var ekstremt gode i luften.

- Men med de spillerne jeg har til disposisjon i øyeblikket og som jeg kan bruke i angrep, er det en for stor oppgave å be akademi-spillere å prestere mot typer som Dante og Brouwers fordi de har ikke den styrken eller den erfaringen til å gjøre det ennå.

Kampen ble spilt i forbindelse med Borussias 110-årsjubileum. Oppgjøret ble sett av 51515 tilskuere.
- Det er utrolig å spille en treningskamp foran 50000. Det er kreditt til Borusia at de kan trekke så mange menensker til en trneignskamp. Jeg håper de fremmøtte nøt å se på den.

- Jeg synes kampen ble spilt i en veldig god ånd. Borussia kommer til å bli et godt lag denne sesongen.

- Det var litt flaut å komme og spille en så stor kamp med et så ungt, uerfarent lag. Men dersom Borussia er fornøyd med kampen, så er jeg det også.

15-årige Raheem Sterling og 16-årige Suso ble byttet inn på slutten av kampen.