- Vår målsetting er enkel

Dirk Kuyt er overbevist om at Liverpool vil komme opp med en vinnerformel som vil føre dem tilbake blant de beste lagene i Premier League.

Liverpool har ikke vunnet i Premier League siden 29. august mot West Bromwich, og Dirk Kuyt håper å bruke kampen mot Blackpool til å komme tilbake på vinnerspooret.
- Liverpool behøver å vinne hver kamp. Når Liverpool ikke gjør det, blir spillere og fans skuffet, forteller Dirk Kuyt til Liverpoolfc.tv.

- Alle jobber hardt på treningene, så det er bare et tidsspørsmål innen dere ser det vinnende, det riktige Liverpool igjen.

- Det for tidlig å tenke på hva vi kan oppnå denne sesongen, men når du spiller for Liverpool, er målsettingen å vinne hver kamp. Når vi vinner noen kamper på rad, kan vi se på vi kan klare.

Liverpool har kun seks poeng på seks ligakamper, men er bare fem poeng bak topp fire.
- Du må være optimistisk. Hvis man ser på tabellen, så ligger alle ganske tett. Vi trenger bare et par seirer, så er vi snart tilbake i toppen. Vi kommer til å forsøke å få så mange bra resultater som mulig og på den måten komme tilbake på rett spor som bare vi kan.

- På dette tidspunktet er det viktigere å få et bar resultat enn å spille bra fotball. Hvis vi begynner å vinne kamper nå, kommer vi tilbake i toppen av tabellen i løpet av kort tid.