- Vi er i fremgang

Rafael Benitez mener at mer solid forsvarsspill gjør at en kan si at hans lag har hatt en positiv utvikling de siste kampene. Jack Wilshire tilgjengelig for Bolton mot Liverpool.

- Vi gjør det bedre, sa Rafa på pressekonferansen før morgendagens oppgjør mot Bolton. - Vil holdt buret rent igjen (mot Wolves), men spilte ikke på det nivået vi vet vi kan.

- Det var positive ting å ta med seg siden laget var sterkere. Vi måtte ha gjort mer i angrep dersom vi skulle ha vunnet kampen, men vi var mer solide i forsvar,

- Vi er i fremgang og vi vil se mot Bolton om vi kan fortsette med å være det.

- Han vil prøve å forandre på ting og forhåpentligvis vil det være bra for dem etter denne kampen, kommenterte Benitez om nye manageren Owen Coyle i Bolton.

- Alle managere har sine egne ideer. Det avhenger av hver klubb, på fasilitetene og spillerne, på spørsmål om han trodde det ville ta lang tid for Coyle til å sette sitt preg på klubben.

- Normalt behøver du tid, men når du er i en liga som Premier League har du ikke mye tid til forberedelser siden det er så mange kamper.

- Han prøver imidlertid å gjøre ting på den rette måten.

Bolton har i kveld signert Jack Wilshire fra Arsenal på lån ut denne sesongen. 18-åringen ble registrert tidsnok til å være spilleklar mot Liverpool og er med i troppen som har reist til Merseyside.