- Vi er på rett vei

Etter tre strake kamper uten tap føler Roy Hodgson at hans lag er på rett vei. Men manageren synes det er for tidlig å slå fast at skuta endelig er på rett kjøl igjen. Ingen respons på Benitez sitt utspill.

 - Det har vært tegn på at vi begynner å finne formen, og at laget begynner å sette seg. Vi har vunnet våre to siste kamper, og når du vinner er det mye enklere å kunne hevde at laget begynner å fungere som det skal, sa Hodgson på dagens pressekonferanse.

- Jeg er ganske trygg på at måten spillerne jobber og ter seg på, vil betale seg i kampene vi skal spille. Alle jobber knallhardt for at vi skal fremstå som et bedre lag, og jeg tror vi vil få se bevis på det i de kommende kampene.

- Men det er vanskelig å si om vi vil vinne alle kampene eller ei, som en følge av dette. Jeg frykter imidlertid ikke lenger at jeg etter å ha tatt ut et lag, vil få se dem spille på en måte som jeg ikke kan identifisere meg med eller ikke kan ta ansvar for. Det har ikke alltid vært tilfelle denne sesongen, men i de to siste kampene har jeg vært veldig godt fornøyd med spillet. Men manageren er selvsagt langt mer fornøyd når laget hans vinner. Når du taper føler du at det skyldes det en rekke feil, og når du vinner føler du at det skyldes en rekke positive ting. Men det er trolig positive og negative aspekter ved alle kamper.

- Jeg ønsker ikke å hevde at vi har fått skuta på rett kjøl ennå. Ei heller vil jeg slå fast at de siste resultatene vil virke som en katalysator for fremtidige kamper. Vi må bare jobbe videre, holde beina godt plantet på bakken og prøve å ta igjen alt det terrenget vi tapte i løpet av en svært svak start på sesongen.

- Vi er nå på et stadie der vi har en plattform som vi kan bygge videre på, men vi må han mange flere gode resultater før denne plattformen er så høy som vi ønsker at den skal være.

Journalistene ville selvfølgelig vite hva Hodgson mente om bemerkningene til sin forgjenger, Rafael Benitez, tidligere i uken.

- Jeg er lei meg, men jeg må skuffe dere. Jeg har ingen respons.

- Jeg er helt enig med ham i at enhver manager må jobbe med sitt eget lag. Dersom jeg har støtt ham med noe jeg har sagt, så ber jeg gladelig om unnskyldning for det. Det var på ingen måte meningen å være kritisk eller negativ til arbeidet han gjorde i denne klubben. Det var aldri min intensjon å kritisere ham.

- Jeg jobber i Liverpool, og vil gjøre mitt beste for Liverpool, og han vil jobbe i Inter og gjøre sitt beste for Inter. Jeg har ingen kommentar til andre folks meninger eller kommentarer. Jeg lar andre folk få komme med sine kommentarer, og i dette tilfellet aksepterer dem, om det er hva de ønsker å gjøre.