- Vi er på riktig spor

I motsetning til Daniel Agger, mener visekaptein Jamie Carragher at Roy Hodgsons Liverpool er på riktig spor. Scouseren synes at innsatsen i annen omgang mot Manchester United er prov på det. Carragher tar ellers på seg skylda for Uniteds seiersmål.

Carragher klarte ikke å komme høyt nok og tapte hodeduellen mot Dimitar Berbatov seks minutter før full tid. Dermed røk også det ene poenget for gjestene. Men trass i at Liverpool har fått sin dårligste sesongstart siden 1992, og er helt nede på 16.plass, føler midtstopperen seg trygg på at laget snart vil starte klatringen på tabellen.

- Du blir alltid veldig skuffet hver eneste gang du taper en storkamp. Det var fantastisk av oss å komme tilbake og utligne etter å ha ligget under med to mål, og jeg syntes vi spilte bra i 90 minutter, sier Carragher til Liverpool Echo.

- Manchester United stelte i grunnen ikke i stand så mye trøbbel for oss, og det er ikke mange lag som kan si det etter å ha besøkt Old Trafford. Studerer vi målene de gjorde, er det likhetstrekk med det som skjedde borte mot Manchester City. Pepe Reina hadde egentlig ikke så mye å gjøre, men måtte likevel se tre baller i nettet bak seg. Den første skyldes dårlig forsvarsspill på en dødball. Den andre scoringen til Berbatov var en scoring i verdensklasse, slik han er kapabel til. Når det gjelder den tredje, så er jeg veldig skuffet over meg selv. Jeg skulle ha gjort det bedre i duellen med ham. Det er små detaljer som blir veldig avgjørende, og det var veldig frustrerende at United klarte å vinne.

- Det er egentlig litt ironisk. Forrige helg var vi misfornøyd med spillet men fikk med oss ett poeng fra Birmingham. Denne helgen er vi bra nok fornøyd med spillet, men fikk ikke med oss noe.

Carragher er forundret over uttalelsene til Alex Ferguson etter kampen. United-manageren hevdet at Fernando Torres filmet og forsøkte å få John O'Shea utvist, og at United kunne ha scoret ti mål.

- Situasjoner som den med O'Shea kan resultere i både gult og rødt kort. Hadde han blitt utvist, ville vi hatt en bedre sjanse mot ti menn. Men det som skjedde, det skjedde.

- Det er fortsatt lenge igjen av sesongen. Vi har ikke startet særlig bra når man ser på resultatene, men det er mye som skal tas med i betraktningen her. Vi er i en overgangsperiode, og må prøve å forholde oss positive. Noen seire, så vil alle se lysere på tilværelsen. Nå har vi to hjemmekamper i ligaen, og vi behøver seks poeng fra de to.

- Vi har fått en flott start i Europa League, og må bare fortsette å være sterke i troen, avslutter Carragher.