- Vi er utfordrere

Joe Cole mener at de røde kan kjempe om å vinne troféer denne sesongen. Han skryter av sine nye medspillere, og har stor tro på dem. Arjen Robben hevder de rødes angrepslinje er så god som noen.

Joe Cole signerte en fireårskontrakt med Liverpool på mandag, og Liverpools nye nummer 10 tror man har et godt nok lag til å være utfordrere til å vinne troféer allerede denne sesongen.

- Jeg kom hit for å jobbe hardt og kjempe om pokaler med Liverpool, og med spillerne vi har her er det mulig. Bare se på laget vi har her allerede. Fernando er så god som noen i verden i sin posisjon, og det samme gjelder Steven Gerrard. Så har du Pepe Reina, som er helt der oppe, og Jamie Carragher som har vært av de beste i lang tid. Du har også Maxi Rodriguez og Dirk Kuyt som hadde flotte VM-sluttspill, i tillegg til mange andre topp internasjonale spillere, sier Cole til Liverpoolfc.tv.

- Dersom vi kan beholde spillere skadefri, så kan vi spille bra sammen. Det handler om å spille sammen som et lag, og har du den riktige innstillingen kan du nå langt. Dersom du legger til kvalitetsspillerne vi har her, kan vi nå langt - og jeg tror at vi med verdensklassespillerne vi har her kan oppnå store ting.

Robben med tro på Liverpool-angrepet
Arjen Robben har nettopp hatt en helt utrolig sesong for Bayern München og Nederland. Den nederlandske vingen hevder at Chelsea har gjort en stor feil med å la Joe Cole forlate Stamford Bridge, og sier at han nå synes Liverpool-angrepet er så god som noen.

- Med et angrep bestående av Steven Gerrard, Fernando Torres og Joe Cole tror jeg Liverpool kan gjøre det veldig bra i Premier League. I fjor var et rart år, men om de tre finner tonen kan jeg se på dem som seriøse utfordrere til tittelen, sier Robben i følge Liverpoolfc.tv.

- Om du ser på de tre sammen på topp, vil du slite med å finne et bedre tremannsangrep i Europa - og jeg inkluderer Barcelona. Jeg leste det Gerrard sa i VM om at Joe Cole var like flink med ballen som Lionel Messi, og jeg kunne ikke vært mer enig. Etter å ha trent med han over så lang tid kan jeg fortelle deg at enkelte ting han gjør med ballen er bedre enn jeg har noen gang sett.

- Dersom Joe nå får spille i en mer sentral posisjon vil han score og skape mange mål. Jeg vil tro han kan være en utfordrer som årets spiller. Det handler ikke bare om triksene han kan, men også overblikket hans. Sjansene han vil skape for Torres vil hjelpe Liverpool å vinne troféer. Jeg synes det var en stor tabbe av Chelsea å la han gå, og jeg er sikker på supporterne føler det på samme måte. Som 28-åring, selv med skadene han har slitt med, er Joe fremdeles en £15 millioner-spiller i dagens marked, avslutter Robben, som tydeligvis er veldig svak for sin tidligere kollega.