- Vi fortjente ikke poeng

Sam Allardyce innrømmet at Liverpool vant fortjent over hans Blackburn, som savnet sin stopperduo. Ny kamp for Alberto Aquilani hos Juventus.

Skuffede gjester
- Jeg reiser herfra skuffet, fordi vi ærlig talt ikke fortjente å få noe fra denne kampen, erkjente Allardyce etter en kamp hvor 2-1 seier til Liverpool var flatterende for hans lag.

- Jeg er skuffet over måten vi slapp inn de to målene på. Vi holdt ut før pause, selv om det hadde vært vanskelig og Paul Robinson hadde gjort en glimrende jobb i mål. Vi ønsket å sørge for at vi var bedre i 2.omgang.

- Totalt sett var vi det, men måten baklengsmålene kom på var ikke bra. Det viste hvor viktig det er å ha luftstyrke i dagens liga. Hvis du ikke har det vil du bli avslørt, slik som vi ble på den første scoringen. Vi var heldige ved utligningen, men burde ha håndtert deres andre mål bedre. Vårt sammensnekrede forsvar lot Fernando Torres være helt alene, noe som ikke ville ha skjedd dersom vi hadde hatt med Chris Samba og Ryan Nelsen.


Uavgjort for Aquilani
Alberto Aquilani spilte 90 minutter da Juventus spilte 0-0 borte mot Bologna. Det forsterker inntrykket av at Liverpools utlånte midtbanespiller nå har etablert seg på startelleveren til de sorte og hvite. Juve er nå på 5.plass i Serie A.