- Vi fortjente mer

John McMahon føler reservelaget hans var veldig uheldige som tapte 1-0 mot West Ham på Prenton Park i går kveld. Liverpool hadde flere sjanser, men klarte ikke å få ballen i mål.

Gårsdagens reservelagskamp har omtrent blitt glemt opp i alt styret med krig på styrerommet og dramatikken rundt ny eier på vei inn. Liverpool tapte 1-0 på Prenton Park, etter at Benni McCarthy satte inn kampens eneste mål på straffespark helt mot slutten. Trener John McMahon føler laget hans fortjente mer.

- Å tape kampen føles veldig tøft for oss, men West Ham kjempet heilt til slutt. Jeg synes vi dominerte spillet i førsteomgang, og Brad Jones hadde veldig lite å gjøre, sier McMahon til Liverpoolfc.tv.

- De hadde et bra lag, med mer rutine enn oss, men våre gutter fortjener skryt, fordi de fortjente mer i den kampen. Vi skapte noen sjanser. Dani Pacheco traff toppen av tverrleggeren.

- Vi er skuffet over straffesparket, og synes det var litt strengt idømt, ettersom det var armer over alt.

- Det var mye positivt å ta med seg fra kampen, og guttene vil ha lært mye fra dette. Vi hadde tre 17-åringer i vår bakre firer, og de gjorde det alle veldig bra, så det er lovende for fremtiden, avslutter McMahon.

Vårt kampreferat fra kampen på Prenton Park finner du på denne linken.