- Vi ga alt

Steven Gerrard reflekterer etter en kveld han synes Liverpool gjorde det de kunne, og presset seg maksimalt. Kapteinen mente at manglende scoring i Madrid ble avgjørende.

- Jeg er veldig sliten og det er også resten av guttene, da vi ga mye i denne kampen men dessverre var det ikke helt nok, sier Stevie G til liverpoolfc.tv.

- Jeg er sikker på at majoriteten av supporterne vet at vi ga det vi hadde. Da jeg var på treningsfeltet i dag tidlig var det noen av gutta som hadde behandling, de var ømme både her og der og de var trøtte.

- Jeg er klar over at vi vant hjemmekampen, men uheldigvis tapte på bortemålsregelen. Jeg er veldig frustrert og skuffet, men hvis en ser på begge kampene totalt sett mener jeg at det at vi ikke greide å score i Madrid ble nøkkelen til at vi ikke nådde finalen.

- På Anfield synes jeg vi gjorde nok. Du kan ikke forlange mer enn å vinne en kamp, og jeg synes vi gjorde det nokså komfortabelt. Hvis en er ærlig dreier imidlertid spill i Europa seg om to kamper og hvor bortemål spiller en stor rolle. Vi hadde bare ikke nok kvalitet i den siste tredjedelen av banen i Madrid til å få den viktige scoringen på fremmed gress.

- Vi er skuffet fordi vi røk ut av Champions League, FA Cup og Carling Cup for tidlig, og følte at Europa League var veldig viktig fordi vi ønsket å vinne et trofé for supporterne.