- Vi gir ikke opp

Rafael Benitez har forsøkt å oppildne sine tropper før sesonginnspurten. Beskjeden til spillerne er at ingen må kaste inn håndkledet før det eventuelt er teoretisk umulig å kapre fjerdeplassen.

Liverpool-manageren har bedt spillerne om bevare troen på at sesongen fortsatt kan ende godt, i form av fjerdeplass i ligaen og trofé i Europaligaen. Benitez understreker at Manchester City og Tottenham har et tøft program de kommende ukene.

- Spillerne er skuffet etter Birmingham-kampen. Vi spilte bra, og hadde en del sjanser mot slutten. Jeg har poengtert at det gjenstår fem kamper, og vi må holde koken. Spiller vi på samme måte i de fem siste kampene, vil vi vinne dem, og så får vi se hva som skjer, sier spanjolen til Liverpoolfc.tv.

- Manchester City har flere vanskelige kamper igjen, så vi må bare sørge for å vinne våre kamper. Fotball er et spesielt spill. Folk tror at lag vil vinne den og den kampen, men så skjer det ikke.

- Vi må kun fokusere på å ta tre poeng mot Fulham på søndag, og så får vi se hva som skjer. Vi må bevare troen.

Men først venter altså returkampen i kvartfinalen i Europa League, mot Benfica på Anfield torsdag kveld.

- Det er alltid viktig å vinne trofeer når du har sjansen. Vi vil gjøre vårt ytterste for å gå videre på torsdag. Europa League er et veldig viktig trofé for oss, så vi må sørge for å slå ut Benfica, avslutter Benitez.