- Vi hadde én fot i finalen

Daniel Agger kunne ikke skjule skuffelsen etter at Liverpool ble slått ut av Europa League. Mente de burde scoret flere mål i første omgang. Trodde han hadde scoret. Berømmer supporterne. Må gå for seier mot Chelsea på søndag.

De røde ledet 2-0 mot Atlético Madrid takket være scoringer av Alberto Aquilani og Yossi Benayoun, men den tidligere Manchester United-spilleren Diego Forlan utnyttet en forsvarsblunder og sendte gjestene videre med ett bortemål. Liverpool var kun 20 minutter fra en finale mot Fulham i Hamburg 12.mai.
- Vi hadde én fot i finalen, så det er vanskelig å godta, men slik er forball, sa Daniel Agger.

- Jeg synes vi begynte bra i første omgang og spilte aggressivt. Kanskje burde vi scoret flere mål i første omgang. Vi presset og spilte veldig bra. Jeg synes vi var uheldige som ikke scoret minst enda et mål i første omgang.

- Selvsagt fortjener fansen en bedre sesong enn dette. Atmosfæren de skapte viser at de støtter oss, og jeg tror det hjalp oss til å begynne aggressivt og presse Atlético. De var fantastiske.

DEBATT: Liverpool-Atletico Madrid (kamptråd)

- Det ville alltid bli en tett kamp. Vi visste det. Vi hadde det i våre hender så lenge, men samtidig visste vi at bare ett mål ville forandre på alt.

Daniel Agger trodde han hadde sendt Liverpool i føringen, men dansken ble korrekt vinket av for offside.
- Jeg trodde det var mål. Men jeg snudde meg og så at så ikek var tilfelle. Linjemannen var i en bedre posisjon enn meg, så han må ha hatt rett.

Liverpool møter Chelsea i Premier League på søndag. Han påpeker at spillerne ikke vil ta noe lettere på oppgaven mot London-laget selv om tre hjemmepoeng kan bety at rivalen Manchester United passerer Liverpool i antall ligamesterskap.
- Det er ikke tilfelle. Det er ikke et samtaleemne. Vi går for seier hver gang vi spiller, spesielt på Anfield. Alt vi kan gjøre er å vinne våre to klamper, og se hvor langt det tar oss.

- Det er en veldig vanskelig tid av sesongen. Vi må begynne i morgen. Jeg vet ikke (om vi vinner), men vi skal gå for seier.