- Vi har de beste kortene

Midtstopper Adil Rami hos Lille mener at franskmennene er favoritter foran returen i Europaligaen, selv om han frykter farten til Fernando Torres. Italiensk dommer på Anfield.

- Vi spilte mot et av de beste lagene i Europa og, selv om de ikke er i glimrende form, har de noen av de beste spillerne i verden, forteller Rami til uefa.com. - Det er virkelig bra å kunne få muligheten til å måle krefter med de beste og se hvilket nivå du besitter. Totalt sett, greide vi å holde godt fokus.

24-årige Rami har ikke spilt på det franske seniorlandslaget, men var med i troppen til en privatlandskamp mot Spania noen dager tidligere, dog uten å få komme på banen. Han fikk imidlertid møte Fernando Torres foran sitt eget publikum.

- Du må være så forsiktig med ham, forklarer forsvareren. - Han er god i lufta, han er sterk og han kan ta vare på seg selv. Mest av alt, du kan ikke la ham komme rettvendt siden han løper i 2000 kilometer i timen! Jeg synes imidlertid jeg gjorde det rimelig bra, og med unntak av et øyeblikk hvor jeg prøvde å komme forbi ham greide jeg å beholde konsentrasjonen.

- Vi har alle de beste kortene, hevder Rami foran returen på Anfield til torsdag. - Samtidig må vi holde beina på bakken, når vi greide å vinne hjemme kan de også gjøre det. Det vil bli en virkelig kamp og vi må gi alt vi har. Hvis vi scorer ett mål må de ha tre, og selv om de skulle greie det og vi ryker ut er jeg sikker på at vi vil ha gjort vårt beste.

Dommer på Anfield vil være italienske Nicola Rizzoli.