- Vi har en bindende kontrakt

John W Henry er tidlig oppe, på det som kan vise seg å bli selve D-dagen for Liverpool FC. Han er klar til å ta opp kampen med Hicks, Gillett og Mill Financial igjen. Hicks og Gillett vil bli arrestert så snart de setter føttene på engelsk jord, dersom de ikke trekker den midlertidige begjæringen i Texas i dag.

- Vi har en bindende kontrakt. Vi vil kjempe mot Mill, Hicks og Gilletts forsøk på å beholde klubben i dag. Dette blir deres siste desperate forsøk på å forskanse seg og sitt regime, lyder Twitter-meldingen som en kampklar Henry sendte ut klokken 08.15 skandinavisk tid.

Daily Mail melder at Tom Hicks og George Gillett vil gjøre seg skyldig i forakt for retten dersom de ikke trekker den midlertidige begjæringen i Texas District Court innen klokken 17.00 skandinavisk tid i dag. Skulle de ikke trekke begjæringen, vil det bety at de vil bli arrestert så snart de setter beina på engelsk jord.

Dersom Hicks og Gillett venter til siste time med å trekke begjæringen, kan det imidlertid føre til at NESV må vente med å fullføre overtakelsen av klubben til etter helgen. Daily Mail skriver at NESV sin siste frist for å overføre pengene i dag er klokken 16.00 skandinavisk tid. Er ikke pengene overført innen den tid, må de vente til over helgen med de siste formalitetene. Kilder innad i Liverpool FC håper at alt skal være i boks innen klokken 15.00.