- Vi har en stor jobb å gjøre

Roy Hodgson innrømmer at Liverpool har mye å jobbe med etter en skuffende kamp mot Wigan. Manageren vet at det vil komme flere kamper der laget må kjempe hardt for poengene. Roberto Martinez fornøyd med sitt lag.

Roy Hodgson vet at de røde har mye å rette på etter 1-1 mot Wigan.
- Det var ikke som de forestillingene vi har vist de seneste ukene. I øyeblikket har vi mye arbeid å gjøre dersom vi skal bli den storklubben som vi ønsker å være og det alle ønsker at vi skal være, uttalte Hodgson til BBC Sport etter kampslutt.

- Jeg ville lyve for supporterne dersom jeg sa at det ikke kommer flere kamper som dette hvor vi må kjempe og jobbe hardt for poengene.

- Vi visste at dette vil bli en vanskelig oppgave fordi Wigan ikke er et dårlig lag i det hele tatt. De viste det ved flere anledninger i kveld, fortalte Hodgson til Liverpool Daily Post.

- Vi må jobbe hardt de neste dagene for å få folk i den rette fysiske og mentale tilstanden foran en ny vanskelig oppgave.

Fornøyd Wigan-manager
Wigan-manager Roberto Martinez er svært godt fornøyd med det hans lag presterte.
- De første 15 minuttene var vi ikke inne i kampen i det hele att. Vi ble hardt straffet som du forventer mot spillere i verdensklasse, sa Martinez til BBC Sport.

- Men etter det er jeg ekstremt fornøyd med måten vi kontrollerte kampen og opptrådte på, samt skapte sjanser.

- Når du gjør det mot Liverpool, er følelsen at du forventer å få belønning i form av tre poeng.

- Jeg er ekstremt stolt av spillerne. Det ville vært meget lett å føle synd på seg selv og tillatt Liverpool å vinne kampen. De er meget skuffet og frustrert i garderoben, og det fyller meg med stolthet. Det viser deg hvilke typer vi har i denne klubben.