- Vi har hatt for mange problemer

Rafael Benítez mener Liverpool har hatt for mange problemer til å kjempe om topp fire-plassering denne sesongen. Kamputviklingen var som tidligere i sesongen. Takker fansen for støtten.

Alt håp om en 4.plass og Champions League-spill er nå ute etter at Didier Drogba og Frank Lampard ga Chelsea en 2-0-seier på Anfield. Liverpool ligger nå på en 7.plass, og kan best ta en 6.plass i Premier League. Benítez følte at kamputviklingen var mye av den samme mot Chelsea som har preget sesongen for de røde.
- Vi tok fatt på kampen med forsøk på å vinne den. Vi er skuffet fordi dette var en jevn kamp, men vi slapp inn et mål og det forandret den. Vi måtte vinne og gå fremover. Med den hurtigheten de har på topp ble det vanskelig for oss, fortalte Benítez på pressekonferansen etter kampslutt.

- Etter det hadde vi et problem med Carra og Maxi. Det har vært det samme hele sesongen med problemer på banen. Så slapp vi inn det andre målet. Normalt er det slutten mot et lag som Chelsea.

- Chelsea er et godt lag. De lå på toppen og et antall poeng foran. De har tapt noen poeng nylig, men de har vist god viljestyrke og scoret syv mot et godt Stoke-lag. De er i denne posisjonen Jeg vet ikke om de havner øverst, men det er et godt lag.

Tapet gjør at Liverpool ligger på 7.plass før siste ligarunde. Sesongen har vært skuffende.
- Det har ikke vært den beste. Alle forventet at vi skulle være på toppen av tabellen og være utfordrere, men vi har hatt for mange problemer, og vi klarte det ikke.

- Vi var i semifinalen i Europa League på torsdag og hadde en vanskelig kamp da. Dere kunne se problemene vi hadde.

- Du må være skuffet når du ikke kan vinne og når du ikke er nær topp fire. Nå må vi forberede oss til neste kamp.

Etter kampen gikk spillerne og støtteapparat rundt banen og takket supporterne for støtten gjennom sesongen.
- Vi måtte takke fansen vår. Det har vært en vanskelig sesong og de har støttet laget. Vi må takke for støtten deres fordi det har vært vanskeligere i år enn tidligere år.