- Vi har kommet langt denne sesongen

John McMahon synes sesongen har vært positiv selv om reservelaget ikke vinner Premier Reserve League North. Fokus er på fremgang og utvikling. Blackburn motstander på Prenton Park i kveld.

Håpet om å vinne Premier Reserve League North røk i og med 0-1-tapet mot Everton i forrige uke. Det var fjerde strake tapet for John McMahons mannskap, men reservelagsmanageren synes det likevel har vært en positiv sesong. To ligakamper gjenstår, og han håper at laget kan få en god avslutning på sesongen.

- For spillerne er det viktig å avslutte positivt. De har kommet langt denne sesongen, uttaler McMahon til Liverpoolfc.tv.

- Det var skuffende å tape vår første kamp for sesongen mot Blackburn, men vi hadde en fantastisk stabil rekke av kamper etterpå hvor vi spilte bra og fikk gode resultater.

- Forhåpentligvis kan vi kvitte oss med skuffelsen over å ha tapt de fire seneste kampene med to gode opptredener nå.

Daniel Ayala, Dani Pacheco, Nathan Eccleston, Stephen Darby, Martin Kelly og Jay Spearing har alle fått sjansen på førstelaget.
- Det meget positive denne sesongen er det faktum at vi har hatt en rekke gutter involvert med førstelaget på regelmessig basis, både på trening og i kamper.

- Det er positivt for oss ettersom det fortsatt handler om fremgang og utvikling.

I søndagens 4-0-seier mot Burnley spilte Daniel Ayala sin fjerde kamp for førstelaget denne sesongen. McMahon er overbevist om at 19-åringen kan klare å etablere seg i Rafael Benitez' tropp.
- Han har potensial og kvaliteter som forhåpentligvis vil gjøre at han fortsetter i førstelagstroppen.

- Han er sterk, godt egnet for engelsk fotball og har en flott mentalitet og arbeidsmoral. Forhåpentligvis kan han fortsette slik.

- Vi har ikke hatt Ayala i forsvaret de seneste fire kampene, og tilfeldigvis har vi tapt disse kampene.

- Han har vært et stort tap for troppen vår, men hovedsaken er altså fremgang og utvikling. Det er trolig rett tidspunkt for Danny å ta steget videre og trene med førstelaget.

Chris Mavinga er tilbake i kveldens kamp mot Blackburn etter å ha vært opptatt med treningskamp for Frankrike U19 mot Paris FC i forrige uke. Liverpool håper på revansje etter 2-3-tap i åpningskampen.
- Jeg trodde vi skulle ha kommet fra den kampen med mer enn vi fikk, reflekterer McMahon reflektert.

- De fikk en tvilsom straffe i siste minutt, og vi tapte 2-3. Vi ga debut til en svært, svært ung målvakt den kvelden, Liam Jacob, som nettopp hadde fylt 15. Han var nervøs, men vi var skuffet over å tape kampen.

- Det var vår første kamp. Spillerne og støtteapparat holdt fortsatt på å bli kjent med hverandre, men jeg tror de er klar over hva vi ønsker fra dem nå med hensyn til taktikk, systemer og posisjoner.

-  I tidligere kamper har Blackburn hatt en god blanding av seniorer og yngre proffer.  De skal være sterke, organiserte og vil være ute etter å komme og spille fotball, det samme som oss. Vi viste fremgang mot Everton, og forhåpentligvis kan vi fortsette med det i kveldens kamp.

Kveldens kamp har avspark klokken 20.00 norsk, og sendes direkte på Liverpoolfc.tv for alle med e-season ticket. Vi oppdaterer også de viktigste hendelsene her på Liverpool.no.