- Vi har syv cupfinaler

Mascherano mener kun seier er godt nok i de syv siste ligakampene. Borteformen må forbedres. God sesong hvis 4.plass og finale i Europa League. Forventer vanskelig kamp mot Sunderland.

Javier Mascherano mener de syv gjenstående ligakampene må karakteriseres som cupfinaler. De røde må forsøke å vinne samtlige for å komme blant de fire beste ved sesongslutt.
- Jeg tror vi må vinne samtlige av våre kamper. Vi har syv cupfinaler. Vi må vinne alle for å ha håp om å komme på fjerde, uttaler Mascherano til Liverpoolfc.tv.

- Hvis vi kan ta 21 poeng, kan vi kanskje ende opp der. Hvis ikke, blir det veldig vanskelig.

Sunderland står på motsatt banehalvdel på Anfield søndag. Liverpool står med 11 seirer og 35 poeng på 15 hjemmekamper i ligaen, mens det kun har blitt 16 poeng på 16 oppgjør på fremmed gress. Seneste borteseier kom på Villa Park 29.desember. Det er en statistikk Mascherano ønsker å forbedre.
- Jeg tror borteformen har vært problemet for oss denne sesongen. Selvsagt må vi fortsette på samme måte hjemme. Hvis vi skal ha håp om å ende på fjerde, må vi forbedre borteformen.

Sunderland spilte 1-1 mot Aston Villa i midtuken, og argentineren vet at nordøst-laget vil yte god motstand.
- Det vil bli veldig vanskelig. Sunderland har spilt meget bra i de tre seneste kampene, mot City, Birmingham og Aston Villa.

- De reiser til Anfield med selvtillit. Hvis vi kan spille i høyt tempo og presse dem, vil det bli lettere for oss. Det vil bli vanskelig ellers.

- Det er alltid god stemning på Melwood. Vi vet det nærmer seg slutten av sesongen. Folk forventer at Liverpool havner på 4.plass.

- Hvis vi kan ta fjerde og komme til finalen i Europa League, vil det kanskje ikke være en fantastisk sesong, men det vil være en god sesong for Liverpool.

- Men vi må være med på notene, forsøke å vinne på søndag og så se hva som skjer.