- Vi kan klare begge deler

Javier Mascherano mener at Liverpool er i stand til å bli blant de fire beste i Premier League og samtidig vinne Europaligaen. Argentineren håper å spille supercupfinale i august.

Javier Mascherano satser på å gjøre det beste ut av det som gjenstår av inneværende sesong. Kvalifisering til neste års mesterliga og en pokal i skapet på Anfield er hva midtbanespilleren sikter mot.

- Målet for oss nå er å bli blant de fire beste i ligaen og å vinne Europaligaen. For meg personlig er Europaligaen viktig, fordi det er den eneste turneringen vi kan vinne nå. Det er selvsagt ikke det samme som Champions League, men jeg ønsker å vinne noe med Liverpool, og det har vi sjansen til i Europaligaen. Vi vil gjøre vårt ytterste for å vinne den turneringen, uttaler Mascherano til LFC Weekly.

- Et annet moment er at du kan nå finalen i UEFA Super Cup, og møte vinneren av Champions League, gjennom å vinne Europaligaen. Det ville ha vært flott for laget og klubben. Vi får se hva som skjer, legger han til.

- Vi er bare ett poeng bak fjerdeplassen nå, så dette kan snu seg i løpet av en enkelt serierunde. Det avhenger selvsagt ikke bare av oss selv, men seieren mot Tottenham reduserte i alle fall avstanden til fjerdeplassen og vi er ikke langt bak.