- Vi kan kopiere Fulham

Paul Konchesky har slagplanen klar foran morgendagens storkamp på Old Trafford. Ved å kopiere Fulhams taktikk fra i fjor, kan Manchester United slås.

Venstrebacken var med på å vinne hele 3-0 over Manchester United med London-klubben like før jul i fjor. Kampen gikk riktignok på Craven Cottage, men Konchesky tror at Roy Hodgson vil benytte seg av samme taktikk også i morgendagens kamp.

- Det resultatet ble oppnådd på grunn av lagstrukturen manageren benyttet, og som han også prøver å innføre i Liverpool. Lagmoral og arbeidsvilje er nøkkelord. Vi visste alle hva vi hadde å gjøre, og vi gjorde jobbene våre, forteller Konchesky til Liverpoolfc.tv.

- Ettersom kampen går på Old Trafford er det viktig å få en god start. Det vil stoppe munnen på deres fans. Vi går for å få et tidlig mål. Da vil våre fans være på offensiven. Og så får vi ta det videre derfra, legger han til.

Dette er trolig den største ligakampen Konchesky har vært involvert i, men forsvarsspilleren bedyrer at han ikke er nervøs før matchen.

- Jeg pleier ikke å bli nervøs. Jeg tar kampene som de kommer. Jeg vet det blir en tøff kamp, og det har vært mye snakk om den denne uken. Nå får jeg se hva disse kampene handler om.

- Jeg tror det blir en fantastisk kamp. Det er selvsagt en betydningsfull kamp for Liverpool, og jeg ser frem til å spille i den. Det er disse kampene du ser på når du ikke spiller for en av klubbene. Nå ser jeg frem til å spille i denne type kamp, hvor rivaliseringen er så sterk.

- Jeg mener ikke å være respektløs overfor Fulham, men de spiller ikke akkurat i kamper som dette hver uke.

Konchesky ville trolig ha fått bryne seg på Antonio Valencia i morgen, dersom ikke United-vingen hadde brukket ankelen i Champions League-kampen mot Rangers tirsdag kveld. Venstrebacken tror at United vil savne den tidligere Wigan-spilleren.

- Spesielt på hjemmebane vil Valencia være sårt savnet for dem, fordi banen er så bred. Han er en sterk og rask spiller, men de har selvsagt andre spillere som kan spille i den posisjonen. Det er grunnen til at de henger med i teten hvert år. Folk kan gå rett inn på laget. Det kan bli Nani eller kanskje til og med Fletcher som spiller i den posisjonen.

Patrice Evra spiller i samme posisjon hos Man Utd som Konchesky gjør i Liverpool, og sistnevnte legger ikke skjul på at han beundrer franskmannen.

- Jeg synes han er en veldig god spiller. Han er en av de beste venstrebackene i Premier League, og fant seg veldig fort til rette i Manchester United. Han er en av deres mest stabile spillere, og trolig et av de første navnene som skribles ned i lagoppstillingen deres.