- Vi kommer sterkere tilbake

Milan Jovanovic har vært hjemme på Merseyside sammen med flere andre førstelagsspillere mens de røde spilte i Tyrkia, og er klar til å slå tilbake i ligaen mot WBA etter tapet i Manchester.

Med et poeng på sine to første kamper i årets ligasesong vil det være viktigere enn noen gang for Liverpool å hente tre poeng hjemme mot West Bromwich på søndag. 0-3 på City of Manchester Stadium sved, men etter å ha hvilt spillere som Torres, Gerrard, Jovanovic og Agger vil Roy Hodgson håpe på noe helt annet foran The Kop i morgen. Milan Jovanovic er ikke minst oppsatt på å være med og prøve å bidra til sin første ligaseier for Liverpool.

- Det var så skuffende, sier serberen til Liverpool Echo med tanke på tapet sist mandag. – Vi vet at vi ikke spilte så godt som vi burde ha gjort i 1.omgang. Vi greide ikke å holde på ballen like bra som vi pleier og det gjorde at vi ikke fikk kontroll over kampen. De fikk en heldig scoring som følge av feil fra oss.

- Etter at de tok ledelsen, var det ikke lenger samme kampen. Da det ble 2-0 og 3-0, ble det veldig vanskelig å komme tilbake. Er det et gap fram til dem? Min følelse etter kampen er at vi var uheldige.

- Det er bare spilt to kamper. Det er lenge igjen av sesongen og vi har mye tid til å komme tilbake igjen. Vi vil bli sterkere etter dette tapet, det er jeg sikker på. Vi har tapt en kamp, men vi har ikke tapt krigen.

- Det er en god atmosfære og en god følelse innad i klubben. Jeg er virkelig takknemlig for den mottakelsen jeg har fått her. Når jeg får trent mer sammen med de andre og jeg blir i bedre fysisk form, da har jeg tro på at jeg er god nok til å være til hjelp for dette laget.

- Kampen mot West Bromwich vil bli nok en vanskelig kamp da alle lag ser på en seier mot Liverpool som en stor skalp. Det er noe vi må håndtere, og jeg er sikker på at vi skal klare det.