- Vi må beholde roen

Rafael Benitez tror evnen til å kontrollere nervene vil bli viktig i kampen om å bli blant de fire beste i ligaen. John Aldridge mener det kommer til å stå mellom Liverpool og Man City.

- Må takle nerver
Liverpools manager sier at det å kunne takle presset kan bli avgjørende når de røde etter alle solemerker skal kjempe mot Manchester City, Tottenham og Aston Villa om å få den mye omtalte 4.plassen som vi gi kvalifisering til neste sesongs Champions League.

- Vi har greid å takle press bra, men nå er Tottenham Villa, City og oss selv i en posisjon hvor vi må holde det gående helt ut, sier Rafael Benitez til Liverpool Echo. - Kanskje kan en stor kamp utgjøre en forskjell, slik at det er viktig å håndtere presset og kanskje kan vår erfaring bli til nytte i så måte.

- Når lag er nære hverandre på tabellen vil det ikke være store forskjellene ute på banen, en liten detalj kan forandre alt. Det vil avhenge av spillerne og om de kan takle ting godt.

- Det kan være at vi er favoritter, men det er fortsatt mange kamper igjen. Vi må beholde roen og gjøre vår jobb.

- Vi har hatt mange kamper som den på torsdag hvor det andre laget forsvarte seg bra og hadde mange folk bak ballen, fortsetter Rafa. - Du må være tålmodig og holde et høyt tempo.

- Det er det samme i ligaen. I hver eneste kamp må du ha den rette innstillingen. Hvis du er nervøs vil du gjøre feil. Vi må ha en plan og alle må vite hva de skal gjøre, men det vil avhenge av spillerne og hvorvidt de er nervøse eller ikke.

- Det viktigste er at vi ser på oss selv og ikke konsentrerer oss om dem, sier Benitez før morgendagens kamp mot Manchester City. - Hvis City ikke er blant de fire beste, da må vi sørge for å være i en god posisjon og få en sjanse til å investere i fremtiden. Hvis vi skulle komme inn blant topp fire, da vil City, Tottenham og Villa ha mer problemer og ville måtte jobbe enda hardere for å komme dit.


- Vi må være positive
"Manchester City er uten tvil vår største trussel til å bli nummer fire denne sesongen og det er en enorm kamp på Eastlands i morgen", sier John Aldridge i sin spalte i Liverpool Echo.

"Jeg tror Aston Villa og Spurs vil falle av i kampen om å komme med i Champions League, men City har angrepsstyrken og de vil være med helt til slutt.

Jeg vet at City leder med et poeng og har en kamp til gode på oss, men jeg tror likevel at uavgjort vil være et brukbart resultat for de røde. Hvis en ser på terminlisten har vi et lettere kampprogram igjen enn hva de har.

City må reise til plasser som Chelsea, Fulham og Arsenal, mens de også skal møte Manchester United og Villa hjemme. I likhet med oss, har City vært ujevne på bortebane og mye kan skje framover.

Vi kan ikke tillate oss å reise dit og spille som vi gjorde mot Wolves og Stoke. Vi må være mer positive.

City er gode framover og vi vet hvilken trussel Emmanuel Adebayor kan være, men det kan være sårbare bakover. Det er deres akilleshæl og vi må sørge for at våre dødballer fungerer.

Jeg vet at City har brukt mye penger, men jeg tror at det er større press på oss for å klare fjerdeplassen. Liverpools finansielle situasjon betyr at Champions League er helt vitalt og at det kan få massive følger dersom vi ikke kommer med.

David N'Gog scoret seiersmålet mot Unirea Urziceni, men Rafa Benitez har likevel en stor avgjørelse å ta. N'Gog har slitt på bortebanen denne sesongen og hadde en vanskelig kveld før han scoret mot rumenerne. Du kan ikke kritisere hans arbeidsinnsats, men jeg mener likevel at man behøver noen med mer tyngde lengst framme.

Ryan Babel gjorde det bra da han kom innpå og det kan være bedre å bruke han i midten da han er sterkere enn N'Gog. De defensive manglende til Babel betyr at han kan etterlate rom hvis han spiller på kanten, men han kan skape problemer for City med sin fart."