- Vi må bli bedre foran mål

Martin Skrtel mener Liverpool må bli bedre foran mål dersom laget skal klatre på tabellen. Midtstopperen klarer ikke glede seg over sin første scoring for sesongen.

Martin Skrtel sendte Liverpool i ledelsen, men var også uheldig å sette ballen i eget nett etter pause. Maxi Rodriguez og Fernando Torres hadde gode sjanser til å punktere kampen mot Tottenham, men Aaron Lennon nettet på overtid slik at alle poengene ble igjen på White Hart Lane.
- Å tape den kampen var vanskelig å godta. I første omgang spilte vi meget bra og kontrollerte kampen. Vi scoret et mål og skapte noen ytterligere sjanser, sier Martin Skrtel til Liverpool Echo.

- I andre omgang lot vi dem komme tilbake i kampen. Å slippe inn helt på slutten var så skuffende. Det falt ned på at vi misbrukte sjansene våre. Hvis du ikke scorer, så vinner du ikke kamper. Vi må forbedre oss.

Nettkjenningen mot Tottenham var bare slovakens andre mål på 99 kamper, og hans første siden scoringen mot Manchester City på Anfield i november i fjor.
- Det var hyggelig å score et mål etter så lang tid uten, men for meg var det viktigste å vinne, og det gjorde vi ikke.

- Jeg scoret, men jeg kan ikke være fornøyd med det fordi vi fikk ikke et resultat.