- Vi må bygge videre på denne seieren

Steven Gerrard håper spillerne vil bruke 2-1-seieren mot Blackburn til å starte en seiersrekke som kan ta laget oppover på tabellen.

Liverpool tok i går tre poeng for første gang siden 29. august, men ligger fortsatt blant de tre dårligste i Premier League. Nå håper Steven Gerrard at seieren kan være starten på en seiersrekke. De røde har ikke vunnet flere ligakamper på rad siden Bolton, Burnley, West ham og Hull ble beseiret i august/september forrige sesong.
- De tre poengene vil ha gjort underverker for alle, sier Steven Gerrard til Liverpool Echo.

- Det var flott å se Fernando komme på scoringlista og Joe (Cole) spille ham frem. Man må bruke de to seneste opptredenene (Blackburn og Napoli) som en frisk start, men det siste spillerne har gjort er å gjemme seg bak det faktum at vi har hatt litt problemer utenfor banen.

- Vi befinner oss der hvor vi er ligaen fordi vi ikke har vært gode nok. Selvsagt er det hyggelig og oppfriskende å vite at ting er ordnet utenfor banen, og supporterne er fornøyd.

- Det handler om å få en rekke av resultater, og vi vil finne ut nå om vi er kapable til det. Det er utfordringen til dette laget.

- Hvis vi klarer det, vil vi klatre på tabellen meget raskt. Tre eller fire seirer etter hverandre og man vil befinne seg i en veldig god posisjon.

- Det er tidlig og det er fortsatt mange kamper å spille. Hvis vi klarer å spille som vi kan i Bolton (søndag), kan vi gjøre det meget bra. Nok er nok, nå ønsker vi å få en rekke med resultater.

Liverpool virket nervøse de siste 20 minuttene mot Blackburn i går.
- Det er normalt når du befinner deg på nedre halvdel av tabellen. Det handlet bare om tre poeng i går.

- Prestasjonen var ikke viktig, det var bare viktig at vi vant. Det er en stor bonus at vi spilte fremragende i 70 minutter. Hvis vi får til mer av det, er jeg sikker på at vi vil klatre raskt på tabellen.

- Det var skuffende å slippe inn målet, men vi viste fremragende viljestyrke til å komme tilbake og få det andre målet. Mange spillere gikk av med forbedret selvtillit.