- Vi må forsøke å vinne Europa League

Martin Skrtel er en av fem skadde Liverpool-spillere som ikke reiste til Madrid. Slovaken krysser fingrene for at lagkameratene gjør jobben. Tre av de utlånte kåret til sitt lags beste spiller.

Martin Skrtel er ikke langt unna å være tilbake på banen etter sitt metatarsalbrudd. Nå håper slovaken at Liverpool kan gå til topps i årets Europa League.

- Nå som vi er i semifinalen, er finalen veldig nær. Det er et stort trofé det er snakk om. Det er kanskje ikke det samme som Champions League, men du møter uansett noen av de beste lagene i Europa. Spesielt på det stadiet vi har nådd nå, uttaler midtstopperen til LFC Weekly.

- Benfica viste at de er et veldig godt lag, og Atletico Madrid vil være like vanskelige å hanskes med. Europa League er det nest største trofeet i europeisk klubbfotball, og verdt å vinne.

- Det hadde vært spesielt for meg å få være med på å vinne Europa League, da jeg ønsker å vinne trofeer med Liverpool. Det tror jeg gjelder samtlige spillere i troppen.

- Vi har vært uheldige denne sesongen, og vi er naturligvis skuffet. Klarer vi å vinne Europa League vil det være stort for alle som jobber her, for klubben, for fansen og for folk i byen. Vi må gjøre alt som står i vår makt for å vinne denne turneringen.

Bestemannspriser for rød trio
Den utlånte trioen Jay Spearing, Stephen Darby og Robbie Threlfall ble av de respektive sponsorene kåret til sitt lags beste spiller for henholdsvis Leicester, Swindon og Bradford i helgen. Det melder Liverpoolfc.tv.

Spearing gjorde som kjent ett av målene da Leicester vant 4-1 over Watford. Darby har vært fast inventar på Swindon etter at han ble lånt ut, og ble kåret til sitt lags beste i 1-1 kampen mot Walsall. Threlfall har markert seg svært fordelaktig i Bradford, og spilte nok en god kamp i 2-1 seieren over Barnet.