- Vi må ha fokus på oss selv

Reina mener Liverpool må konsentrere seg om å vinne sine egne kamper og ikke se for mye tabellen. Tap for San José. Sama vant rød duell mot Adorjan og Poor. Tidligere røde skiftet beite.

Flere av Liverpools konkurrenter i kampen om 4.plassen avga poeng i midtuken, men fortsatt har Tottenham, Manchester City og Aston Villa kamper til gode. Pepe Reina mener at de røde først og fremst må konsentrere seg om å vinne sine egne kamper.
- Det er ingen poeng i å se nøye på tabellen hele tiden, uttaler Reina til LFC Weekly.

- Vi vet at andre lag har kamper til gode. Det er ingenting vi kan gjøre med deres resultater. Vi må fokusere på oss selv, vår form og vinne så mange kamper som mulig.

- Det ser ut til å bli jevnt helt til siste kamp, så vi må sørge for å ta mange poeng.

- På begynnelsen av sesongen visste vi at det var mange lag som ville bli bedre i år, og det har vist seg å være tilfellet.

- Manchester City ville hele tiden bli en utfordrer til å gjøre det bra. Villa og Tottenham også. Det er lag vi må havne foran nå.

- Vi vet at vi må komme nærmere toppen av tabellen, og det kan vi klare.

- Etter at jeg kom hit har det bare vært forrige sesong vi virkelig var utfordrere i toppen. For en klubb som Liverpool er ikke det nok. Vi må være tett på hvert år.

- Vi har hatt noen vanskelige tider, men vi vet at laget er godt nok til å spille god fotball. Vi har vist det ved flere anledninger.

På søndag venter Sunderland på Anfield. I det motsatte oppgjøret i oktober scoret Darren Bents kampens eneste mål via en rød badeball.

- Det var så uflaks. Jeg mistet blikkontakt med den offisielle ballen og fulgte den røde. Dette har aldri skjedd meg tidligere i livet. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Mye gikk rundt i hodet mitt, men jeg trodde ærlig talt at målet skulle stå og ingen skulle annullere det.

Reglene sier at målet skulle vært annullert når ballen treffer et utenforstående objekt, og spillet skulle vært gjenopptatt med en dropp.
- Vi kjente ikke reglene, ellers ville vi ha protestert. Men det gjør dommerfeil enda mer alvorlig. Vi kjente ikke til det fordi det ikke er vår jobb.

Liverpool har hatt en skuffende sesong. Pepe Reina ser nå frem til sommerens VM-sluttspill, men håper også å vinne Premier League i fremtiden.
- Det ville vært flott å vinne VM, men det ville definitivt ikke gjøre opp for denne sesongen med Liverpool.

- VM er med landslaget. Jeg ønsker også å vinne medaljer med klubben min. Å vinne Premier League med Liverpool ville vært fantastisk. Forhåpentligvis kan vi klare det i min tid her.

Tap for San José
Mikel San José spilte hele kampen og pådro seg gult kort da Athletic Bilbao tapte 0-2 borte mot Atlético Madrid.

Sama vant rød duell i Eliterunden
Steven Sama, Krisztian Adorjan, Patrik Poor er opptatt med EM-kvalifisering for U17-landslag. I første kamp i gruppe 6 beseiret Steven Samas Tyskland Ungarn, med Krisztian Adorjan og Patrik Poor, 1-0. Alle tre Liverpool-spillerne spilte samtlige 80 minutter. Adorjan ble notert i dommerens bok. Kampens eneste scoring kom fra straffemerket i det 17. minutt. I den andre kampen i gruppen vant Serbia 2-1 mot vertsnasjonen Sveits.

Gjenstående kamper:
27.03: Ungarn v Serbia
27.03: Tyskland v Sveits
30.03: Sveits v Ungarn
30.03: Serbia v Tyskland

Tidligere røde skiftet beite
Tony Warner ble løst fra kontrakten med Hull i januar. Nå har den tidligere reservekeeperen for Liverpool skrevet under på en tomånederskontrakt med Charlton. Astrit Ajdarevic har blitt lånt ut fra Leicester til Hereford for resten av sesongen.