- Vi må kjempe videre

Jose Reina fokuserer på neste kamp, mot nedrykkstruede West Ham, og slår fast at Liverpool bare må kjempe videre trass i at fjerdeplassen nå synes utenfor rekkevidde.

Gårsdagens målløse kamp mot Fulham går  inn i historiebøkene som den første kampen på 15 måneder der Liverpool ikke klarte å score hjemme på Anfield. Jose Reina nekter imidlertid å kaste inn håndkledet i kampen om fjerdeplassen, selv om de røde nå er seks poeng bak Manchester City. Et City-lag som også har en kamp til gode på Liverpool.

- Før denne kampen visste vi at vi ikke hadde råd til å gjøre flere feil, men vi har likevel gått hen og tapt to poeng. Nå blir det enda vanskeligere å ta fjerdeplassen, uttaler Reina til Liverpool Daily Post.

- Men vi gir oss ikke uten sverdslag, og vil kjempe til siste slutt for å ta så mange poeng som mulig. Vi må bare stå på videre.

- Vi må også gi honnør til Fulham. De var godt organiserte, og forsvarte seg bra. Resultatet var fair nok. Det var ikke som i andre kamper, hvor vi har misbrukt mange store sjanser.

- Vi gjorde vårt beste, men det var ikke nok. Nå har vi en ny tøff kamp mot West Ham mandag om en uke. De kjemper for å unngå nedrykk. Vi må bare kjempe videre.