- Vi må prestere slik vi kan

Kuyt føler seg sikker på at de røde ikke vil bli en ny Merseyside-skalp for Benfica. Han håper på minst et bortemål i Lisboa. Javier Saviola ikke besatt av Torres. Liverpool har flere gode spillere.

Benfica beseiret Everton på Estadio do Sport Lisboa e Benfica tidligere i sesongen, og vant senere 2-0 på Goodison. Dirk Kuyt vet at torsdagens motstander er en av de sterkeste lagene so mer igjen i Europa League, men tror Liverpool besitter nok  kvalitet til å nå semifinalen.
- Jeg så ikke 5-0-kampen fordi vi spilte på det tidspunktet, men jeg fikk med meg deler og så at de spilte veldig god fotball. Så vi må vise at vi også besitter mye kvalitet, uttaler Kuyt til Liverpoolfc.tv.

- De er et veldig godt lag. Jeg tror de fikk ny manager på begynnelsen av sesongen. Nå er de på toppen av ligaen i Portugal, og kan egentlig ikke tape den.

- Men vi må ha fokus på oss selv. Vi vet ta Benfica er et veldig godt lag, men vi vet også at vi besitter mye kvalitet. Dersom vi har troen på oss selv og presterer slik vi kan, har vi en meget god sjanse.

Kuyt er kjent for å score i e-cupene, men venter fortsatt på sin første nettkjenning i Europa league. han håper å score et viktig bortemål for Anfield-klubben.
- Forhåpentligvis kan jeg klare det. De ha ret stort navn, og for meg ville det være veldig hyggelig å score der borte. Forrige gang jeg var i Portugal scoret jeg mot Porto, så jeg liker Portugal.

- I disse kampene må man alltid forsøke å få et bortemål fordi det kan bli veldig viktig. Vi skal dra dit, prøve å spille en god kamp og forsøke å vinne. Et bortemål vil være fint, men en borteseier vil være enda bedre.

- Ikke besatt av Torres
Benfica-spiss Javier Saviola påpeker at de ikke er nervøse for å møte Fernando Torres. Han mener at den portugisiske toppklubbens angrepsrekke er vel så bra.

-  Fernando Torres er en av de beste spissen i Europa, men Benficas frontrekke er ikke dårlig heller, sier Saviola.

- Vi er ikke besatt av ham. Det ville være dumt å glemme spillere som Steven Gerrard, Javier Mascherano og Dirk Kuyt. De er også farlige.

- Denne runden mot Liverpool er nesten en finale fordi det kommer til å bli en enorm kamp. Liverpool har en stor historie i Europa, men vi er på ingen måte dårligere enn dem.