- Vi må slå Man Utd for våre supportere

Fernando Torres ønsker å slå Manchester United på søndag for supporternes skyld. Spissen mener at Wayne Rooney er Old Trafford-klubbens farligste våpen.

Torres innser hvor viktig søndagens kamp på Old Trafford er for Liverpools tilhengere. Etter en svak start på sesongen, med fem poeng på fire kamper og 13.plass på tabellen, håper han at hele laget kan løfte seg i dette prestisjeoppgjøret.

- Denne kampen betyr alt for supporterne, uttaler spanjolen til BBCs Match of the Day-magasin.

- Vi er de to mest suksessfulle klubbene i England, men det har ikke vært hyggelig for Liverpool-fansen å se all suksessen Manchester United har hatt de seneste årene, legger han til.

- Vi har en god tropp og en god manager, og vi håper at vi kan gi våre fans et trofé denne sesongen, i tillegg til å slå Manchester United for dem.

- Liverpool-fansen er fantastiske. Når du spiller bra tilber de deg, og når du ikke spiller bra støtter de deg likevel. Når jeg lufter hunden min, får jeg ofte lykkeønskninger før kamper som dette. Det skinner igjennom hvor mye kampene mot Manchester United betyr for dem. Klubbene har vært rivaler i årevis.

Torres husker med glede 4-1 seieren på Old Trafford i mars 2009.

- Det er sjelden at bortelag vinner på Old Trafford, og å slå Manchester United 4-1 på deres egen bane er nesten unikt. Det er fortsatt et av mine største øyeblikk i en Liverpool-drakt.

Torres anser Wayne Rooney som den største trusselen for Liverpool kommende søndag.

- De har noen fantastiske spillere, og Wayne Rooney er den aller beste. Paul Scholes og Ryan Giggs har også startet sesongen bra. Hadde de fortsatt vært i tyveårene, ville det trolig ikke vært så enkelt å utpeke Manchester Uniteds beste spiller. Jeg har virkelig sansen for Wayne Rooney. Jeg synes han er en strålende spiller, og i tillegg er han en morsom fyr. Vi slår som regel av en liten prat etter kampen.