- Vi må spille bedre mot City

Fabio Aurelio slår fast at Liverpool må spille bedre mot Man City enn de gjorde mot Unirea, om det skal bli poeng i Eastlands. Daniel Pacheco vil jobbe hardt for å få flere førstelagssjanser.

Fabio Aurelio spilte hele kampen mot Unirea Urziceni i går kveld. Venstrebacken innser at Liverpool må levere spill på et langt høyere nivå, skal det bli poeng på City of Manchester Stadium kommende søndag.

- Spillemessig er vi et stykke unna vårt beste for øyeblikket. Men vi har sluttet å slippe inn sene scoringer og begynt å få gode resultater. Det er viktig at vi fortsetter å holde nullen bakover i nesten hver eneste kamp. Fortsetter vi å plukke poeng, vil selvtilliten gjenvinnes litt etter litt, uttaler brasilianeren til Liverpool Echo.

Pacheco higer etter mer
Innhoppet fra benken i går kveld virket som en motivasjonsfaktor for Daniel Pacheco. Nå sier den unge spanjolen at han skal jobbe enda hardere, i et forsøk på å få enda flere sjanser på førstelaget.

- Det er nå den harde jobben begynner, sier 19-åringen til Echo etter sin tredje førstelagskamp for de røde.

- Jeg er glad for at jeg ble involvert i kampen og kunne hjelpe laget. Det er alltid et godt tegn når manageren snakker om deg, men jeg vet jeg må fortsette å jobbe hardt, lytte til rådene jeg får og gjøre mitt beste for reservelaget, legger han til.

- Jeg må fortsatt ha bena godt plantet på jorda, og lytte til det manageren sier til meg. Jeg håper jeg får flere sjanser i fremtiden, slik at jeg kan forsøke å gjøre det samme.

- Unirea ga oss veldig lite rom å spille på, men vi stod på. Vi prøvde å spille ballen inn mellom deres lagdeler, og målet var veldig viktig med tanke på returen i Romania.

- Nå kan vi se frem til kampen mot Manchester City. Dersom jeg får en ny sjanse, håper jeg å ta vare på den. Vi får se hva som skjer.

- Jeg liker å ha ballen i beina, og slå pasninger for å hjelpe mine lagkamerater. Jeg blir opprømt hver gang jeg får sjansen for førstelaget. Dette var min tredje førstelagskamp, og nå ønsker jeg mer.

- Steven Gerrard forsøker å hjelpe meg hver gang han har sjansen. Jeg prøver å forflytte meg, og åpne rom for spillerne bak meg på banen. Jeg har lært mye denne sesongen, og får jeg fortsette å jobbe sammen med spillere av dette kaliber vil jeg fortsatt lære mye mer, avslutter Pacheco.