- Vi må ta full pott på hjemmebane

Javier Mascherano mener det blir viktig å vinne hjemmekampene utover vinteren og våren, med tanke på å ta fjerdeplassen i Premier League. Jamie Carragher fyller 32 år i dag.

Javier Mascherano håper sterke resultater på Anfield frem til sesongslutt skal sørge for at Liverpool tar den viktige fjerdeplassen som gir Champions League-kvalifisering. På bortebane har det nemlig bare blitt to seire siden 4.oktober.

Liverpool har vunnet sine tre siste hjemmekamper i ligaen, mot Wigan, Wolverhampton og Tottenham. Nå håper Mascherano at den rekken skal strekkes til fem, med forestående hjemmekamper mot Bolton og Everton. Foruten disse to har Liverpool hjemmekamper mot Blackburn, Portsmouth, Sunderland, Fulham, West Ham og Chelsea før sesongen er omme.

- Klarer vi å være virkelig sterke på Anfield, så vil det gjøre godt for selvtilliten vår. Selvtillit er noe du får gjennom positive resultater. Får du svake resultater, vil selvtilliten dale. Dette går hånd i hånd. Vi må se på det positive, og se fremover, sier Mascherano til Liverpool Echo.

Argentineren nekter å svartmale situasjonen, selv om Liverpool nesten ikke skapte målsjanser i Wolverhampton på tirsdag.

- Om du vinner eller taper, så er det viktigere å se fremover. Du må leve i nuet, og det er nå Bolton for oss. Vi må vinne på lørdag. Jeg er glad for å være tilbake etter min suspensjon, og føler meg i god form. Nå har jeg sjansen til å hjelpe mine lagkamerater igjen, så det er hva jeg vil forsøke å gjøre. Det er alltid skuffende å måtte stå over kamper slik jeg gjorde, men man kan ikke dvele ved fortiden, avslutter han.

Carra fyller år
Liverpool-stopper Jamie Carragher fyller 32 år i dag. Liverpool.no gratulerer visekapteinen med dagen!