- Vi må tenke på oss selv

Liverpool har en uke til å forberede seg til neste kamp mot Everton, og Dirk Kuyt legger ikke skjul på at lokalderbyet vil bety mye når man kjemper om en plass blant topp fire.

Dirk Kuyt scoret sitt 49. mål for Liverpool mot Bolton og en fulltreffer til denne sesongen vil ikke bare sørge for et halvt hundre nettkjenninger for de røde totalt men også bidra til at han har oppnådd et tosifret antall i alle de fire sesongene han har vært på Merseyside.

- Vi blir stadig bedre og vi har holdt buret rent i flere kamper på rad nå, forklarte nederlenderen etter seieren mot Bolton. - Forhåpentligvis kan vi gjøre det samme til helgen og få en ny seier.

- Vi må tenke på oss selv. Hvis vi fokuserer på våre egne resultater vil være med der oppe og ha en god sjanse til å bli blant de fire beste.

- Vi vet at vi har kvaliteten som skal til i laget. De siste månedene har ikke gått slik vi hadde ønsket at de skulle gjøre, men det har vi lagt bak oss og må nå se framover.

- Jeg var litt heldig, men det skjer noen ganger at du har litt flaks i forbindelse med et mål, sier Dirk om 1-0 mot Bolton hvor han fikk feiltreff fra kort hold men ballen likevel kom seg over streken.

- Vi er veldig fornøyd med resultatet. Kanskje skulle vi ha scoret noen til, men vi slapp ikke inn og kan ta ut mye som var positivt.

- Vi står foran noen store kamper mot Everton og Arsenal og vi må være klare for dem.

- Laget har begynt å spille bedre. Det dreier seg om selvtillit. Hvis du scorer et mål blir det straks lettere og hele laget spilte bedre de siste 20 eller 25 minuttene.