- Vi må være klare for to kamper i uken

Benítez vil kjempe om topp fire i Premier League og suksess i Europa League. Antyder derfor rotasjon på laget i tiden fremover. Forventer tøff kamp i Romania.

Rafael Benítez har nå nøkkelspillere tilgjengelig igjen, og har tro på at laget nå kan være med i jakten på en plass blant de fire beste i Champions League og avansement i Europa League.

- Hvis man har nok spillere, kan man klare det. Noen ganger av erfaring, hvis man ikke har så mange folk, er det ikke viktig fordi man vil spille med samme spillere hele tiden, uttaler Benítez til Liverpoolfc.tv.

- Men vi har Torres, Yossi og Johnson på vei tilbake, tre spillere med kvalitet som kan hjelpe oss. Så vi kan håndtere det å bruke forskjellige spillere i ulike kamper.

- Vi er vant til å spille i viktige turneringer samtidig. Vi må ta fatt på denne viktige perioden for oss på samme måte.

- Vi må være klare til å spille to kamper i uken, og alle kommer til være viktige kamper.

- Nå som vi har skadde spillere tilbake, vil det bli lettere for meg å bruke forskjellig spillere om nødvendig. Kanskje vi kan håndtere det på en annen måte.

Liverpool leder 1-0 før returmøtet med Unirea Urziceni. Rafael Benítez forventer en vanskeligere kamp i Bucuresti.
- Som lag gjør vi det bedre nå. Unirea er godt lag. Jeg er sikker på at de er meget fokusert på vårt spill. Det vil bli vanskelig og tøft.

- De gjorde det bra på hjemmebane i Champions League, så vi vet at vi må jobbe veldig hardt om vi ønsker å gå videre.

- Vi skal ta en kamp om gangen. Nå ønsker vi å avansere i Europa League. Etterpå kan vi tenke på Blackburn.

Benítez er svært lysten på suksess i Europa League.
- For oss er det en mulighet til å hente hjem sølvtøy. Vi skal forsøke å gjøre vårt beste.

- Folk sier at jeg har sagt vi skal vinne finalen, men vi må vinne mot Unirea i dette oppgjøret for å gå videre. Igjen er det et steg av gangen. Vi kan ikke snakke om å vinne finalen. Vi må vinne neste kamp.