- Vi møter det beste laget i landet

Jamie Carragher mener at Liverpool møter det beste laget i England for øyeblikket, når Chelsea står på motsatt banehalvdel i morgen. Visekapteinen sier imidlertid at han og hans lagkamerater er klare for utfordringen dette medfører.

- Når du vinner fotballkamper, så opparbeider du deg selvtillit. Vi har ikke vunnet så mange kamper som vi skulle ha ønsket denne sesongen, men forhåpentligvis får vi til en seiersrekke nå, sier Carragher til Liverpoolfc.tv, vel vitende om at de røde har vunnet sine to siste ligakamper.

- Det er mye bedre å gå til en kamp etter å ha vunnet to ligakamper, enn etter to tap, slik det ofte har vært tilfelle denne sesongen, legger han til.

- Vi har ikke gjort det så bra som vi skulle ønske, men forhåpentligvis er dette i ferd med å snu nå, slik at vi kan se fremover og oppover. Chelsea blir en tøff motstander. Vi har spilt en del viktige kamper mot dem de siste årene, så vi vet hva vi har i vente. De vil si det samme.

- Det blir vanskelig for begge lag, men nå som optimismen er tilbake kan vi forhåpentligvis få noe ut av denne kampen.

Chelsea har kun tapt en kamp, og sluppet inn bare tre mål, i ligaen denne sesongen. Carragher mener det er formen til en tittelaspirant.

- Dette blir vår største test. Jeg mener de er det beste laget i landet, og har vært det de par siste årene. Uansett når du møter Chelsea, så står du overfor en enorm test. De har vært et topplag i flere år nå, og vi har spilt noen flotte kamper mot dem.

- Vi har skuffet litt de par siste sesongene, mens de har satt standarden. Vi må komme opp på deres nivå igjen.

- De er serieleder, og at de har fem poengs forsprang på neste lag allerede nå vitner om en meget god start på sesongen. Vi må respektere det, men samtidig må vi legge denne respekten til side i morgen, da det er utrolig viktig at vi tar alle tre poengene selv.

Chelsea har gjort hele 27 mål på sine ti ligakamper. Tidligere Liverpool-spiller Nicolas Anelka er lagets toppscorer, med 10 mål i alle turneringer. I tillegg har de spillere som Didier Drogba og Florent Malouda, som har bidratt med mange scoringer. Carragher ser frem til å bryne seg på denne angrepsrekka.

- Det er slike kamper du ønsker å spille i som fotballspiller. Du ønsker å spille mot de beste spillerne i verden, og se hvordan du klarer å hanskes med dem, sier han.

- Det har jeg gjort gjennom hele min Liverpool-karriere, og det ønsker jeg å fortsette med så lenge som mulig. Det er hva fotballspillet handler om.

- Motstandere som Chelsea, Manchester United, Arsenal, Everton og Tottenham er topplagene i landet. Liverpool skal være der oppe og utfordre disse lagene. Nå er det opp til oss å oppnå gode resultater i innbyrdes oppgjør mot disse lagene. Slår du disse lagene, vil du utvilsomt klatre på tabellen.