- Vi nærmer oss

Dirk Kuyt mener det er tegn til forbedring i Liverpools spill, og hevder at laget nærmer seg formen sakte men sikkert.

Kuyt var tilbake i startoppstillingen mot Sunderland på lørdag, etter noen uker på sidelinjen grunnet skulderskaden han pådro seg under trening med landslaget. Nederlenderen tror at den harde jobbingen som legges ned på treningsfeltet snart vil begynne å gi avkastning.

- Hadde vi vært i vår beste form, ville vi ha vunnet kampen mot Sunderland. Men jeg vil understreke at vi jobber veldig hardt for å bli bedre. Alle jobber veldig hardt, og det er bare et tidsspørsmål før vi finner formen, uttaler Kuyt til Liverpool Daily Post.

- Dessverre vant vi ikke på lørdag, men ting vil bli bedre. Det er jeg sikker på, legger han til.

- Vi startet kampen mot Sunderland veldig bra, og gjorde et mål som var litt merkelig. Etterpå fortsatte vi å jobbe. Dessverre ga vi bort et straffespark, og det forandret kampen. De gjorde sitt andre mål etter et flott innlegg, og da handlet det kun om å komme tilbake i kampen for oss.

- Mot slutten hadde vi et par muligheter til å vinne kampen, men vi hadde ikke hellet med oss.

- Jeg satt på tribunen og fulgte kampen mot Manchester United forrige helg, og jeg syntes vi fortjente poeng fra den kampen. Vi kom tilbake fra 0-2 og utlignet, og det var en stor prestasjon av laget. Hadde vi hatt hellet med oss, ville vi ha klart minst uavgjort.

- Ting går ikke vår vei for øyeblikket, men det er bare et tidsspørsmål før så skjer. Som Liverpool-spiller ønsker du å vinne alle kamper, og være med å kjempe om trofeene. Men slik situasjonen er nå, må vi bare være tålmodige. Vi må fortsette å jobbe hardt, og ting vil forandre seg. Vi vet vi besitter kvalitetene som kreves.