- Vi ønsket å imponere Hodgson

Mange unggutter fikk sjansen da Liverpool i går spilte sin første pre-seasonkamp. Jay Spearing fikk en halvtime som kaptein, og tror alle ungguttene ønsket å imponere den nye manageren i går.

Det endte målløst i gårsdagenskamp mot Grashoppers, hvor de røde manglet alle sine stjernespillere som har spilt VM i sommer. De røde hadde en så ung gjennomsnittsalder som 20 år, noe som sier litt om hvor mange unggutter som fikk sjansen. Jay Spearing sier at alle de unge ønsket å imponere Hodgson.

- Når en ny manager kommer inn, må samtlige av oss gå inn for å imponere han, og høre hva han har å si. Det var hva vi forsøkte å gjøre, og forhåpentligvis virker det. Vi har hatt flere tøffe treningsøkter hver dag, og jeg tror det var tydelig i kampen hvor mye hele laget jobbet, sier Spearing til Liverpoolfc.tv.

- Alle, fra målvaktene til spissene, jobbet veldig hardt, og det viste seg på hvordan vi spilte. Hele laget jobbet godt, og jeg gleder meg til lørdag nå.

- Spillere som Lucas og Aquilani er her med oss, men det er også noen gutter fra akademiet, så vi må hjelpe dem ute på banen. Vi hadde Jack Robinson, Tom Ince og Nathan Eccleston, som alle kom fra akademiet og spilte mot Grasshoppers, og så hadde vi også Jonjo Shelvey som akkurat har kommet. Det vet hva de skal gjøre, men vi må hjelpe dem på veien.

Spearing fikk en halvtime som kaptein i går for Lucas Leiva i går, noe som var en stor opplevelse for den unge scouseren.

- Som Liverpool-gutt var det en drøm som gikk i oppfyllelse for meg når jeg fikk være kaptein, og jeg må bare si takk til Lucas som ga meg bindet. Forhåpentligvis blir det ikke siste gang, avslutter Spearing.