- Vi ønsket ikke gi supporterne en sesong som denne

Fernando Torres er lei seg for at sesongen ble som den ble. Få fotballspillere er mer begeistret for hverandre enn han og Stevie G - og nå hyller han sin klubbkaptein nok en gang.

Fernando Torres og hans Spania starter ikke VM før på onsdag, når de møter Sveits i Durban. Som alle andre røde i VM har Fernando Torres fått mange spørsmål og henvendelser angående kaoset i Liverpool, og selv om de fleste sier de ikke vil kommentere noe rundt klubben under mesterskapet, har Daily Star klart å lure noen ord ut av Liverpools toppscorer.

- Mye har blitt sagt og skrevet om årets Liverpool-sesong, men folk glemmer at sesongen såret både spillerne og manageren. Klubben betyr mye for oss, og supporterne betyr mye for oss. Vi ønsket ikke å gi dem en sesong som dette, og tro meg når jeg sier at ingen hadde det vondere enn Stevie.

- Han er Mr Liverpool, og han ser på Liverpool-supporterne som familie. Forrige sesong såret han virkelig. Han er desperat etter å vinne Premier League med Liverpool, og for hver sesong som går uten at det skjer så gjør det enda vondere.

Torres mener også at Steven er det perfekte valg som England-kaptein.

- Stevie er det riktige valget som kaptein. Med all respekt, så synes jeg han burde blitt gjort til kaptein også før Rio Ferdinand. Han er den beste kapteinen jeg noen gang har spilt under, og dersom vi ikke møtes tidligere kan jeg se for meg England mot Spania i finalen. De har fantastiske spillere over hele banen, og jeg har fortalte mine spanske lagkamerater alt om dem. Jeg ser på Gerrard og Rooney som spillere på samme nivå som Messi, Xavi, Kaka, Ronaldo og alle de andre toppspillerne.

- Det ville vært en drøm å møtt England i en finale, og England mot Spania i finalen ville blitt en kamp mellom to av de beste fotballnasjonene i verden, avsluttet Torres.