- Vi skal få skuta på rett kjøl

Roy Hodgson er sikker på at han skal få Liverpool-skuta på rett kjøl igjen, etter den verste sesongstarten på 57 år. Han utelukker ikke spillerkjøp i januar.

Hodgson ble av sine kolleger kåret til «Manager of the Year» forrige sesong, og føler seg trygg på sine lederegenskaper.

- Jeg ble hyllet i mai, og jeg har ingen tro på at jeg plutselig skal ha mistet mine lederegenskaper bare noen måneder senere. Det er mange som mener jeg har det nå, men folk som har vært i fotballen lenge burde vite bedre. De burde vite at i fotball så har du både gode og dårlige tider, siteres manageren av klubbens offisielle nettsted.

- I slutten av mai hadde jeg fantastiske øyeblikk, og i slutten av september opplever jeg dårlige tider. Men jeg tror på ingen måte at jeg har mistet mine treneregenskaper etter 35 år i yrket.

Hodgson antyder at han kan komme til å være aktiv på transfermarkedet i januar, dersom han føler at det er påkrevd for å få Liverpool-skuta på rett kjøl.

- Vi må stole på de spillerne vi har, da vi ikke får foretatt oss noe på den fronten før i januar.

- Mot Blackpool forandret vi formasjonen to eller tre ganger. Vi gjorde flere forsøk på å snu kampen i vår favør. Først benyttet vi for eksempel Dirk Kuyt på topp. Så flyttet vi ham ut på kanten, og flyttet Joe Cole inn. Vi flyttet også Meireles inn sentralt, og satte inn en ving.

- Vi gjorde det vi kunne med de spillerne vi har tilgjengelig, men vi mangler klare spissalternativer for øyeblikket, etter at vi mistet en av de beste i bransjen tidlig i kampen.