- Vi sviktet supporterne

Underveis i 1-0 tapet for bunnlaget Wolverhampton sang The Kop «Hodgson for England» og «Dalglish, Dalglish». Etter kampen innrømmet manager Roy Hodgson at de røde hadde sviktet sine supportere og beskrev kampen som «en dårlig dag på jobben».

Wolverhampton stod med ett fattig poeng på bortebane før kveldens kamp på Anfield, men klarte likevel å påføre Liverpool det åttende ligatapet denne sesongen.

- Dessverre hadde vi en meget dårlig dag på jobben. Det var ikke mye som gikk vår vei, med unntak av at spillerne prøvde å holde det gående. De jobbet så hardt som de kunne, men teknisk var vi ikke i nærheten av vårt beste i kveld, sa manager Hodgson til pressen etter kampslutt.

- Tempoet i spillet vårt var ikke i nærheten av hva vi ønsker det skal være. Som en følge av dette tapte vi kampen. Jeg synes vi var litt uheldige som tapte. Jeg mener at 0-0 ikke ville ha vært et urettferdig resultat, men slik er det. De fikk en heldig sjanse, og gjorde mål på den, så vi tapte alle tre poengene og skuffet våre fans igjen, la han til.

- Vi gikk til kampen i håp om at vår ufrivillige pause hadde gjort oss godt, og at vi ville spille bra, men faktum var at vi gjorde det motsatte. Dette var trolig vår dårligste kamp for sesongen. I alle fall her på Anfield. Og for å gjøre vondt verre forærte vi dem et mål i tillegg. Så i stedet for en skuffende 0-0 kamp får vi et enda mer skuffende 1-0 tap.

- Wolves skal ha honnør. De gjorde det bra. Taktikken deres var god, og de holdt seg til den. De spilte veldig fysisk tøft i duellene over hele banen, og vi hadde ikke tempo og intensitet nok i vårt spill til å kunne si at vi fortjente særlig mer enn vi fikk.

- Det ble en trist slutt på 2010, og en trist første kamp på tre uker foran våre egne fans, som vi var desperate etter å vise at vi er i stand til å klatre på tabellen. Vi har sviktet dem. Det gjorde de helt klart for oss, og jeg forstår dem. Dersom jeg var supporter selv, ville jeg ha vært ekstremt skuffet over spillet, og det er alle spillerne også.

- Fotball er fotball, og det var den dagen i dag. Spillerne gikk ikke på banen for å spille dårlig, eller ikke yte maksimalt. Det fungerte bare ikke for oss. Det var svært få spillere som gikk av banen og tenkte at de hadde spilt opp mot sitt beste.

- Jeg begynner å bli vant til frustrerte supportere. Slik er det bare. Jeg liker ikke å høre tilropene, for jeg ønsker å gjøre en så god jobb som mulig. Jeg jobber så hardt som jeg kan. Jeg kan ikke si jeg liker responsen fra publikum, men det er ikke noe jeg kan kontrollere. Dette er The Kops måte å regagere på. Det er Anfield-publikummets måte å uttrykke at de ikke er fornøyd med lagets prestasjoner for øyeblikket. Som manager må jeg ta ansvar for det, så jeg må ta kritikken til meg.

- Det eneste jeg kan si er at jeg synes det er på tide at folk virkelig prøver å hjelpe oss på veien, for vi forsøker å gjøre vårt beste. Det er ikke mangel på vilje som gjør at vi ikke vinner kamper. Det var heller ikke årsaken til at vi tapte i kveld. Vi manglet litt kvalitet dessverre, og vi manglet også litt selvtillit.

- Negativiteten påvirker spillernes selvtillit, da spillerne blir litt overivrige for å vise hva de kan og så frykter de at de vil gjøre feil. Jeg har opplevd slikt som dette tidligere. Jeg tror jeg kan snu trenden. Jeg har tro på mine egne evner, og jeg vet spillerne jobber hardt for å få suksess med denne klubben. Men de lykkes ikke for øyeblikket.

Steven Gerrard holdt seg til baksiden av leggen mot slutten av kampen, men det skal ikke dreie seg om noen skade.

- Heldigvis var det krampe. Det var jo ikke bra at han fikk det, ettersom vi lå under og jeg var desperat etter å gjøre noe for å friske opp spillet. Jeg hadde gjort alle mine innbytter. Hadde jeg ikke allerede gjort det, ville jeg ha byttet ham ut.

- Etter å ha sett spillerne i garderoben etter kampen, tror jeg ikke det blir så veldig vanskelig å få en respons fra dem i neste kamp mot Bolton. Nå må jeg få løftet humøret deres etter skuffelsen de føler over å ikke ha gjort jobben sin i kveld. Det tror jeg vi er kapable til å klare, og jeg er sikker på at spillerne er ivrige etter å rette på inntrykket.

- Vi har noen muligheter til å gjøre utskiftninger på laget, og det må vi kontinuerlig gjøre uansett fordi vi har så mange kamper i tiden som kommer. Vi skal spille kamp hver tredje dag, så du kan ikke forvente at vi bruker det samme laget i alle selv om det skulle vært ønskelig.

Kveldens tap medfører at Liverpool nå bare er tre poeng over nedrykkstreken. Hodgsons kollega Mick McCarthy mente kanskje at Liverpool var litt rustne på grunn av den lange pausen de har hatt som følge av avlysningene av kampene mot Fulham og Blackpool.

- For å være fair mot Roy, så har ikke Liverpool spilt kamp på 13 dager, og jeg tror det har hatt en dårlig effekt på dem, sa Wolves-manageren.