- Vi tåler ikke mange feiltrinn

Benítez mener det ikke er rom for å avgi mange flere poeng om det skal bli spill i Champions League neste sesong. Å bruke Mascherano på backen var en vanskelig avgjørelse.

Liverpool kjemper mot Tottenham, Manchester City og Aston Villa om 4.plassen i Premier league som vil gi kvalifisering til Champions League. Av kvartetten er det kun Liverpool som skal i aksjon i ligaen i helgen. Tottenham og Aston Villa spiller kvartfinale i FA-cupen, mens Manchester City har spillefri fordi de skulle ha møtt Tottenham.

Liverpool må ta tre poeng mot Wigan på mandag for å sette press på konkurrentene.

- Manchester City, Tottenham og Aston Villa vil bli svært farlige, så vi kan ikke gjøre mange feil, sier Benitez ifølge skysports.com.

- Vi vet at forrige sesong var virkelig god i form av poeng i ligaen (86). Nå er vi i en annen og vanskeligere situasjon fordi forventningene var veldig store.

- Det er veldig vanskelig fordi tre eller fire lag ligger svært tett.

Liverpool har tapt bare én gang i ligaen på de seneste 10 kampene. 

- Vi må opprettholde denne fremdriften og bevise, vise alle andre, at vi er gode nok, fortsetter Benítez.

- Jeg foretrekker å være positiv, og vi vil spille bra og fortsette å vinne.

Glen Johnson kan være tilbake fra en kneskade mot Wigan. Martin Skrtel er ute i to måneder med brukket mellomfotsben. Daniel Agger sliter med et kneproblem og Fabio Aurelio er ute i opptil tre uker med en lårstrekk. Heldigvis er Sotirios Kyrgiakos tilbake fra karantene.

- Vi hadde problemer på høyresiden (mot Blackburn). Mascherano spilte back, noe som var en vanskelig avgjørelse, fortsetter Benítez.

- Alle lag har gode og dårlige øyeblikk, men de må likevel fortsette og komme seg videre.

- Hvis dere analyser noen kamper, har vi hatt for mange skader, med store navn uaktuelle for spill.