- Vi tenker på Lille

Rafael Benitez sier at man ønsker å gjøre hva som er mulig for å vinne Europa League, og at det kun vil tenkes påhatoppgjøret mot Man United etter at kampen mot Lille er spilt.

- Den første kampen denne uka var det lett å forberede seg til, siden den ble spilt på mandag, fortalte Rafa til pressekorpset i dag på Anfield. Liverpool vant 4-1 mot Portsmouth i en svært viktig uke for klubben, men nå gjenstår en avgjørende returkamp mot Lille på torsdag før man tar turen til Old Trafford førstkommende søndag.

- Nå har vi to viktige kamper. Vi er nødt til å konsentrerer oss om den første, etter det kan vi tenke på Man United. Vi har ikke råd til å ha et øye på den andre kampen i tilfellet vi skulle feile i den som nå venter først.

- Vi vil prøve å vinne mot Lille siden vi ønsker å gå videre i Europa League. Etter det vil vi prøve å slå Manchester United.

- Det vil være positivt for oss å fortsette å vinne kamper, både for selvtilliten til spillerne men også for at det vil gi oss muligheten til å vinne noe. Vi skal gjøre det vi kan og er klar over at kun seier er godt nok.

- Jeg synes de har kvalitet, og nå vil de også ha en del selvtillit, sier manageren om Lille. - Det viktige er at vi skal spille på Anfield og vi vet hva det betyr. Vi vil ha fansen i ryggen, slik at vi forhåpentligvis kan gjøre vår jobb skikkelig og vi kan spille bra.