- Vi trenger penger

Babel vet at LFC har behov for ny kapital. Midler på plass før april? Inter forbereder bud på Gerrard. Coffman forhandlet frem Rafas kontrakt. Klubben tar søndagens omvisninger i forsvar.

Liverpool fortsetter å lete etter investorer, men bekymringer for den finansielle situasjonen begynner også å gjøre seg gjeldende i spillertroppen. På Twitter fikk Ryan Babel i helgen spørsmål om hans syn på Tom Hicks og George Gillett.
- Vi trenger penger i klubben, svarte Babel.

Managing director Christian Purslow har fått i oppgave å finne en eller flere investorer som kan kjøpe 25% av klubben for £100M. Overfor Daily Telegraph uttaler kilder på Anfield at en investering ikke er like om hjørnet, men Purslow skal ha tro på at en investering skal være på plass før utgangen av mars. Pengeinnsprøytningen vil gjøre det mulige å starte byggingen av nytt stadionanlegg i Stanley Park.

Inter planlegger bud på Gerrard
Der har sneket seg inn en uro at Steven Gerrard og Fernando Torres kan bli forsøkt priset vekk fra Anfield dersom Liverpool ikke klarer å kvalifisere seg til Champions League neste sesong. Rapporter i Italia antyder at José Mourinho vil gjøre et tredje forsøk på å hente Gerrard, denne gang til Inter, neste sesommer. Sjansene for at Gerrard forlater Liverpool til fordel for en italiensk klubb er imidlertid små, skriver The Times.

Ifølge Claudio Pasqualin, italiensk agent, jobber Mourinho med å forberede et bud på Gerrard.
- Klubbene jobber allerede for markedet i juni. Det kommer til å bli overaskelser. Inter jobber med planene om Steven Gerrard, gitt Liverpools økonomiske vanskeligheter, uttaler Pasqualin ifølge Telegraph.

Coffman jobbet med Benítez' kontrakt
Liverpool FC offentliggjorde i går at Philip Nash, lederen for den finansielle avdelingen i Liverpool, Ian Ayre, lederen for den kommersielle avdelingen i Liverpool FC, og Casey Coffman, en av lederne i Hicks Holding, var nye styremedlemmer i både Liverpool Fc og datterselskapet Kop Holdings. The Times skriver at Nash og Ayre har sittet i styret i mer enn 14 dager. Duoen sto allerede oppført som styremedlemmer i kampprogrammet mot Wolverhampton 2.juledag. Casey Coffman har vært involvert i klubben i mer enn et år. Hun gjennomførte kontraktsforhandlinger med Rafael Benítez på vegne av klubben, og de ble til slutt enige om en ny femårskontrakt i mars.

 
Klubben forsvarer gjennomføring av stadionomvisninger på søndag
Liverpool-Tottenham ble avlyst på søndag grunnet de vanskelige forholdene i området rundt stadion. Premier League godkjente avlysningen etter opplysninger fra Liverpool kommune om at det ikke fantes nok strøsand eller nok personale til å klargjøre gater og fortauer. Likevel satte klubben opp omvisninger på Anfield samme dag.
- Dette er to helt forskjellige scenarioer. Det er maksimalt 50 personer på en stadionomvisning, mens på kampdager er det 45000 i og rundt Anfield, sier en klubbtalsmann til Daily Mail.