- Vi trenger seks seirer

Sammy Lee mener Liverpool må vinne de resterende seks kampene for å få en topp fire-plassering. Laget som takler presset best vil ta den siste CL-plassen. Ngog når 50 kamper.

Sammy Lee vet at kun tre poeng er godt nok borte mot Birmingham senere i dag.
- Vi kjenner til oppgaven vi står overfor. Vi kjenner til  jobben vår og målsettingene for resten av sesongen, uttaler assistentmanageren til Liverpoolfc.tv.

- Vi må vinne alle seks kampene for å gi oss selv en sjanse, og deretter får vi se hva som skjer. Hvis vi ikke vinner alle seks, så får skjebnen avgjøre. Vi vet hva vi må gjøre.

- Det vil avhenge av hvilket lag som kan håndtere presset best. Jeg er sikker på at vår erfaring fra denne situasjonen vil hjelpe oss. Vi vet at vi står overfor seks veldig tøffe kamper, men det er kamper alle guttene ser frem til. Vi er klare for utfordringen.

Den første av de seks gjenværende kampene spilles mot Birmingham klokken 16.00 norsk tid i dag. Liverpool kan bli det tredje laget som forlater St. Andrews med tre poeng denne sesongen.
- Kun Tottenham har sluppet inn færre mål hjemme enn Birmingham, så vi vet at vi får en ny, tøff kamp.

- De har hatt en god sesong, men det har ikke overrasket meg fordi de har gode spillere. McFadden er farlig. Kevin Phillips kommer inn og scorer mål. Cameron Jerome er farlig. De har Barry Ferguson og Lee Bowyer på midtbanen, samt Johnson og Dann i forsvar. De har et godt lag.

- Det er alltid en vanskelig plass å reise til, men som jeg sa tidligere er vi klare for denne utfordringen. Helt siden sluttsignalet mot Benfica har vi forberedt oss så godt vi overhodet kan til denne kampen. Vi skal være klar for den.

Ngog når 50 kamper
David Ngog har siden £1,5M-overgangen fra Paris St. Germain sommeren 2008 spilt 20 kamper fra start og 29 kamper som innbytter for Liverpool. Hvis han får spille mot Birmingham, blir det hans 50. kamp for de røde fra Anfield.