- Vi trenger tre poeng i dag

Lucas tror fire lag vil kjempe om den siste CL-plassen helt frem til seongslutt. Viktig å ta tre poeng mot Blackburn. Han synes han spiller bedre for hver kamp nå.

Liverpool møter Blackburn hjemme på Anfield senere i dag. Lucas Leiva mener det et er viktig at de røde finner tilbake til vinnersporet etter 0-1 mot Arsenal og 0-0 mot Manchester City.

- Det er en viktig kamp for oss fordi i de seneste kampene har vi tapt mot Arsenal og spilt uavgjort mot Manchester City, så vi trenger de tre poengene på søndag, sier Lucas til Liverpoolfc.tv.

- Vi er i god form hjemme. Vi har vunnet våre fem seneste ligakamper på Anfield. Det vil være viktig å først holde nullen, og deretter å score mål for å ta tre poeng og bli værende i kampen om topp fire.

- Vi spilte 0-0 mot dem på Ewood Park i desember, men det var en kamp vi kunne ha vunnet.

Forrige sesong vant Liverpool 4-0 i det tilsvarende oppgjøret. Lucas ble byttet inn og sto for forarbeidet til David Ngogs mål. Kampen huskes kanskje best for en briljant scoring fra Fernando Torres.

- Jeg husker at jeg kom inn fra benken og satte opp en scoring for David. Vi spilte meget bra den dagen.

- Fernando scoret et fantastisk mål. Carra spilte ballen opp til ham. Han traff mål med et fantastisk skudd.

Manchester City fikk godt grep om 4.plassen med en overraskende 4-2-seier borte mot Chelsea. City ligger nå fire poeng foran Liverpool med like mange kamper spilt. Lucas tror at kampen om den siste Champions League-plassen vil pågå helt til sesongslutt.

- Det vil kanskje pågå helt til den siste kampen i sesongen for å avgjøre fjerdeplassen.

- Vi har vanskelige kamper mot Manchester United og Chelsea, mens City også har kamper mot Tottenham, Arsenal, Aston Villa og United. Det vil bli en interessant løp. Forhåpentligvis kan vi ta fjerde.

- Vi holdt nullen igjen mot Manchester City, noe som var positivt. Jeg synes vi er sterkere i forsvar nå.

- På begynnelsen av sesongen slapp vi inn for mange mål, spesielt fra dødballer. Vi har forbedret oss mye på det.

- Vi er skuffet over at vi ikke vant mot City fordi vi ønsket tre poeng

- Vi hadde muligheten til å ta fjerdeplassen, men jeg tror det vil bli slik at fire lag kjemper for Champions League-plassen helt til sesongslutt. Jeg håper at vi skal komme dit.

Lucas spilte sin kamp nummer 100 for Liverpool i 2-0-seieren mot Tottenham tidligere i sesongen.

- Det var spesielt for meg ettersom det er første gang jeg har oppnådd det i en klubb.

- I Gremio spilte jeg ikke 100 kamper. Det var et meget lykkelig øyeblikk for meg ettersom det ikke er lett å spille 100 kamper for Liverpool. Jeg har flere målsettinger nå. Forhåpentligvis kan jeg gjøre det bra for laget og spille så mange kamper jeg kan.

- Jeg føler meg virkelig bra. Jeg synes jeg bli bedre i hver kamp. Jeg må fortsette å jobbe hardt og forsøke å bli bedre og gi noe tilbake til fansen.