- Vi trengte en slik opptreden

Daniel Agger synes laget spilte bedre enn på lenge. Trengte en slik opptreden med tanke på innspurten. Innrømmer at han burde ha scoret på minst én av sjansene.

Liverpool er avhengig av at Tottenham og Manchester City avgir poeng om det skal bli 4.plass i Premier League denne sesongen, men Agger føler at formen kommer på riktig tid. På bortebane må imidlertid laget sanke flere poeng enn hittil i 2009/10. Torsdag venter Benfica i Europa League og søndag står bortekamp mot Birmingham på programmet.

- Det kjappe målet hjalp, og det var meget deilig, uttaler Daniel Agger til Liverpool Echo om Fernando Torres' åpningsmålet allerede i det 3.minutt mot Sunderland.

- Det var flott å se Fernando spille så bra. Hvis man ønsker å hevde seg i Premier League, så trenger man slike spillere.

- Vi måtte prestere slik for å hjelpe oss selv i innspurten. Vi spilte for hverandre og vi ønsket å vinne for å komme oss oppover tabellen. Det var et godt resultat.

- Å holde nullen hjelper bestandig. Nå må vi beholde troen. Noen ganger fungerer det, andre ganger ikke. Jeg synes faktisk at vi slapp oss litt ned i 2.omgang etter en god 1.omgang.

- Vi har tapt noen kamper, men det tilhører fortiden nå. Vi må se fremover og gjøre vårt beste de siste ukene.

Daniel Agger hadde flere gode scoringsmuligheter mot Sunderland, men klarte ikke å finne veien til nettmaskene.
- Kanskje jeg burde ha scoret, men 3-0 var godt nok. Vi spilte definitivt bedre enn vi har gjort på lenge.