- Vi var slitne i andre omgang

Lucas Leiva innrømmer at det alltid ville bli vanskelig å slå Chelsea, spesielt etter å ha vært igjennom 120 minutter mot Atlético Madrid på torsdag. Håper å gi noe tilbake til fansen neste sesong.

Liverpool tapte sesongens siste hjemmekamp, 0-2 mot ligaleder Chelsea, kun tre dager etter å ha røket ut av Europa League.
- Det har vært noen skuffende dager for oss fordi vi ønsket å vinne vår siste hjemmekamp for sesongen for fansen, sier Lucas Leiva til Liverpoolfc.tv.

- Vi forsøkte å vinne, men uheldigvis var de bedre foran mål enn oss. Jeg synes vi begynte bra, men så slapp vi inn et mål. Da ble det vanskelig.

DEBATT: Lucas Leiva

- Når du spiller ekstraomganger, føler du deg alltid sliten. Vi følte oss litt slitne i andre omgang, men neste sesong blir forhåpentligvis mye bedre enn denne.

- Det var viktig for oss å vise vår takknemlighet over fansen etter kampen. De har støttet oss hele tiden og gitt oss selvtillit. Jeg håper vi kan gi dem noe tilbake neste sesong.

Lucas håper å avslutte sesongen med seier borte Hull.
- Vi skylder fansen vår å prestere bra og vinne kampen på søndag. Vi er profesjonelle. Vi må gi alt for supporterne som reiser til Hull for å gi oss god støtte som alltid.

- Vi må havne så høyt opp på tabellen som vi kan. Vi er allerede kvalifisert for Europa League, så vi må spille bra i vår siste kamp.